kanka Creative Commons License 2000.09.21 0 0 163
Kedves Fuly!

Nem, nem vagyok azonos Brumival, de gondoltam leirhatom en is a velemenyem. Ha ez nem tetszik neked es Bruminak sem, akkor bocs... szoljatok es nem szolok bele...

Nem tetszik a hasonlat, mert tul jo :-)
De nem csak ezert. Az ifjusagi szovetsegek mindegyike -mint irod a Nagy Feher Foka...- resze egy szervezetnek. Tesszuk azt a cserkeszek az egyhazaknak, az uttorok a nemtudomenminek, miegymas. Most akkor miert kene az allamnak szponzoralni? Hiszen az anyaszervezeteknek van eleg penzuk, es fontos nekik az ifjusag nevelese is.
Termeszetesen fontos az allamnak is, de osszpontosithatna oda, ahova valoban kell osszpontositania az allamnak: az oktatasra.
Amugy nem hiszem, hogy problemat jelentene az, ha mondjuk a cserkeszek, az uttorok es a Fokak is tagletszamuk alapjan kapnanak tamogatast, de ennek nem ugy kell kineznie, hogy az egyiket jobban preferaljuk mint a masikat. Lehetnek tovabba allamilag fenntartott taborok, rendezvenyek is. Ide lehetne menni kozosen is, kulon-kulon is. Nem nagy ugy, csak nehez leszallni a magas lorol es elviselni, hogy ott a masik is :-) (speciel nem hiszem, hogy ez olyan nehez lenne...)

Udv
kanka

Előzmény: Fuly (155)