lore Creative Commons License 2000.09.09 0 0 511
Szia BlackStar!

Eleg sok opeles tapasztalatom van, ugyhogy egy kicsit helyreraknalak:
-Uriember opelbe nem ul: a Brit kiralyi csalad es kormany (a jaguarok mellett persze) szamos vauxhall omegat/vectrat alkalmaz, nem passatot/audit.
-1.2 cm? Mikor? Amikor resnyire kitarom az autot?
-a 900-as facelift-jenel alig kovettek el szerkezeti valtoztatasokat.
-a statisztikak nekem alig modanak valamit, mellesleg ha atnezel mas topikokba akkor lathatod, hogy a 900-as hatrebb szerepel mint a vectra. Azt ugy nem allitod, hogy a csunya GM direkt rontja a saabokat?
-nem mondanam, hogy a legleso 900-asok 'osszerogynak' az ember alatt, mert jopar ellenpeldat tudok.

Nem akarok itt opelekkel peldalozni, mert mas persztizskategoriab tartozik a ket auto (kb. mint VW es BMW) Ezert nem is eri meg osszahasonlitani. De a Saab egyedul nem volt kepes talpon maradni es szvsz jobb, hogy a GM vette meg, mintha egy malaj befektetokbol allo tarsasag tette volna. Es ma mi tortenik: a GM egisze alatt gyonyoruen viragzik a ceg, a 3.0-as opel motor a 9-5-ben alaposan atalakitva hibatlanul muzsikal es amulatba ejti a nemet teszteloket stb.

Nem kell ezt olyan tragikusan felfogni, a saab saab marad a GM-mel, a volvo volvo marad a Ford-dal, egy kicsit masok lesznek de meg igy is sokkal jobban szerethetoek mint a jellegtelen tojasok.

udv.
lore

Előzmény: BlackStar (510)