fargo Creative Commons License 2000.09.06 0 0 481
Sziasztok SAAB-osok :-)

rezgrof,
hasonló tapasztalatom volt nekem is kb egy hónapja a 6-os úton, ott is a 200+ lóerô mentett meg, egy Astra sikeres seggfejkedése után. Elkezdett elôzni egy teherautót, mikor kb. az elejéhez ért, én is index-ki-balra, sok gáz majd uccu neki, erre az Opelos szépen lelassít, és komótosan befejezi az elôzést. Pedig látta, hogy jövök mögötte, de nem nagyon érdekelte, vajon fel fogok-e kenôdni a szembejövô kamionra.

Persze, amikor lehagytam és duddantani mertem neki, akkor az addigi tökölôs tempóról egybôl a nyomulósra váltott, ott lihegett a seggemben. Ennek is itta meg a levét, mert mikor egy 18 méteres kamiont kezdtem elôzni, akkor is rám tapadt, no én elismételtem a trükkjét, a kamion elejéhez érve kicsit elvettem a gázt, hadd izzadjon. Visszaállni a truck mögé már nem volt ideje, s ahogy meglátta a szembe jövôt, egybôl elkezdett felkapcsolgatni mindenféle lámpákat meg dudákat, nagyon be volt ijedve. Persze biztonságosan beengedtem még, nehogy baj legyen.

Továbbra is ott nyomult mögöttem fél méterre, felkapcsolt reflektorral, és a sofôr meg a macája vörösödô fejjel lengették a középsô ujjukat. Láttam, hogy be sincsenek kötve, úgyhogy egy enyhe pöccintés a fékpedálom leszoktatta ôket a tapadásról, az Astrás akkorát fékezett, hogy a szentségelô nô mellette lefejelte a szélvédôt :-)

Aztán meguntam ôket és elhúztam, nem tudták tartani a lépést. A koronát a hülyeségükre egy útlezárásnál tették fel. Itt felváltva engedték el a forgalmat. Épp nekünk integetett szabadot a tárcsás ember, amikor láttam ám, hogy az Opel az álló sort elôzgetve közeledik. Mire odaért volna, én épp átfértem még, ôt meg le akarta inteni az ôr, akit majdnem elütött, meg is lökte egy kicsit. Azt még láttam, hogy pár feldühödött kreol aszfaltozó munkás a szerszámot eldobva siet a majdnem elgázolt tárcsás ember segítségére, de aztán kikerültek a látóterembôl, így nem tudom a végkifejletet...

Mindenesetre megérdemeltek volna egy kis rugdosást, vagy egy talicska forró aszfaltot az ölükbe.

Előzmény: rezgrof (480)