Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.02 0 0 29
Hallgassa inkább mindenki a közszolgálati rádió reggeli miniszterelnöki interjúit ugye? Az mindig igaz, törvényes, és soha sem gyalázkodó.
Halottad már azt a szót, hogy demokrácia?

A demokráciába és a szólásszabadságba beférnek mind Horn (kedvenced), mind Orbán interjúi. (Érdekes, hogy a Horn-interjúknak álcázott seggnyalásokat nem említetted. Különösen azt nem, amiben – 1998 elején – egy hatalmasat cigányozott: “Állítom, hogy az általam vezetett kormánynak van cigánypolitikája. Nyíltan meg kell mondani, hogy a társadalom jó részének sok kedvezőtlen tapasztalata van a cigányság munkaakarata, a köz javaival való visszaélés, a törvénysértések, a közösségi szabályok betartása kapcsán. A bűnözés, a közösségi együttélés és a társadalmi beilleszkedés kapcsán. Nem fogadható el az az állapot, hogy egyre több roma család számára az egyetlen biztos és állandó megélhetési forrás a gyerekek után járó családi pótlék. A másság, a származás nem lehet jogcím a szociális kivételezésre. A szociálpolitika terén nincs lehetőség nemzetiségi, etnikai hovatartozás szerinti pozitív megkülönböztetésre. (...) Nincs külön cigánynyomor, csak nyomor, sokan élnek még ebben az országban nyomorban. “.)

A Tilos rádió uszítása, a Szent Korona leszarozása, Körmendy-Ékes Judit lekurvázása, Jézus lebuzizása, illetve a katolikusok elleni uszítás viszont már nem tartozik bele.

Nem tudom, mit csinálsz a MOL-nál. Szegényes, demagóg, buta érvrendszered alapján takarító lehetsz.

Előzmény: Zoli2 (22)