Valaki aki ott volt Creative Commons License 2000.08.29 0 0 903
Zig!

Én nem szoktam vonatozni, de a lefele vonatút az a tizenéves meccsélményeimmel vetekedett! Szerintem a szektorunkban is jó hangulat volt, legalább is azon rövid ido alatt biztos, amikor még jelen voltam.

A srác, akit elvittek nem tudom, hol rúghatott az ajtóba, mert már vagy 2 perce kint cigizett egyedül a peronon egy rendor társaságában, mikor egy másik kiment hozzá, és elkezdte ütni verni.
Majd szintén érthetetlenül, egy teljesen más település más rendori szervének adták át megbilincselve. Szívesen venném, ha egyszer egy rendor leírná, mi indokolja ezeket az intézkedéseket, avagy ok mivel indokolják a feljelentéseket, eloállításokat, intézkedéseket.
(Az engem Sopronban lebírkozó rendorök közül az egyik Gyorött arra hivatkozott, hogy már x órája talpon vannak, és ezért "vigyázzak"... ???)

Volt egy különösen túlbuzgó magas (biztos emlékszel rá), akitol megkérdeztem, hogy "itt maradhatok-e", mire o, "itt igen", majd 1 perc elteltével átütött (!!!) a vonaton egy másik helyre, majd újabb fél perc elteltével még ott is hepciáskodott egy sort. Ha jól emlékszem Kovács Attila volt, de lehet már keverem a neveket, mert nem írtam fel oket. Lehet ellene feljelentést tenni? Ha kell le is szerelik, csak, hogy ne legyen igazunk! De a többi, aki átlagos testmagasságú, még fel se tudnám ismerni!

Igen, ez tetszene, ha videóra vehetnénk egyszer egy ilyet, de megjegyzem, az "intézkedések" többségénél még a tanúk jelenlétét is kerülik, így nehéz vállalkozás lenne...

Előzmény: Zig_d (870)