Liquid_FX Creative Commons License 2000.08.23 0 0 5
Hali!

Most, hogy az 576 topikba már nem teheti be ugy fehérember a lábát, hogy ne vádolnák meg SzJVC/576 ellenes összesküvéssel, és akutt Covboy imádattal, úgy döntöttem, ide írok, és töredelmessenn megvallok mindent:
IGEN!!! Imádom a Covboyt! Az 576ot is csak miatta vásároltam. Nem egyet, nem kettőt, hanem három példányt havonta. Egyet olvasni, egyet a szobám sarkában kialakított Covboy oltárra( rajta: a Mester képe, színarannyal futtatva, összes cikkeinek kézzel lemásolt példánya, valamint nagyszámú vodkás és sörösüveg- holdteltekor feketekakast is szoktam volt áldozni az Ő nagyobb dicsőségére). A harmadikkal pedig sötét éjszakákon át ólálkodtam az utcán, és nyugdíjasokat, valamint terhesanyákat kényszerítettem az FF8 leírás kívűlröl való felmondására.
Amikor hírül vettem, hogy elhagyta az 576-ot, csak azért nem vágtam fel rögtön az ereimet, mert indexes kistársaimmal :) egyetemben terveztem rituális öngyilkosságot elkövetni.
Most pedig gonosz bosszút forralok az uj szerkesztőség ellen. Amikor megláttam őket a stábfotón rögtön az az istentelen dolog jutott az eszembe, hogy milyen szép sorban állnak ott a téglafalnál...
Nem tudom már kontrolállni az indulataimat, valami megszakadt bennem, süllyedek...
Ahogy tanult kollégám, Stanley Ipkiss mondta volt a Maszk cimű örökbecsűben:

SOMEBODY STOP ME !!!

:))))))))))))))))

üdv: liquid, kovbojajnározó.