Phantera Creative Commons License 2000.08.19 0 0 778
Bolygócska mily igazad van:)
Tényleg nem egyszeru mindenkinek a kopasz punci:)
Évekig nem borotváltam le, mert még a lábszáram sem bírta a szortelenítést legyen az gyanta vagy borotva, hát még a kényesebb részek:(
Aztán a barátom kedvéért legyen uccu-bele és gyantáztattam bikinivonalon! Egy hétig úgy járkáltam mint akit jól kicsináltak, mert még a fehérnemu érintésétol is fájt a boröm, és kegyetlenül begyulladt, hiába mindenféle kencefice:( Következo kísérletem kb. fél év múlva volt, addig kísértett a rossz emlék, amikoris a borotvához folyamodtam, majdnem ugyanazzal az eredménnyel:( Azonban összeszorított fogakkal mégiscsak újra meg újra borotva és olló került a kezembe, mert ugye a strand meg a divat.... és én is szerettem volna ha nem bámulnak meg mert kilógok a sorból a bozontommal.
Egy ido után kezdte megszokni a boröm a borotvát és megtaláltam a megfelelo borotvahabot is (ez itt a reklám helye:) NIVEA)így kevésbé kellemetlen a borotválkozás, de mostmár nem csak a barátom kedvéért teszem, hanem magamért is:)) Esztétikusabb ha csak kevéske bunda takargatja az intim dolgokat és kellemes érzés is. A teljesen kopaszkának nem vagyok a híve:( Valahogy nem teccik, és a buja oserdobol egy kis oázis jó ha megmarad:))
Cupp. Phantera

Előzmény: bolygohollandi (766)