marfai Creative Commons License 2000.08.13 0 0 30
Kedves Zoli!

Az a helyzet, hogy mellébeszélsz. Hosszasan, többször levezettem Neked, hogy a tájékoztatás hiányosságaiból nem lehet a demokrácia meglétére, vagy hiányára következtetni. Az álláspontod pontatlan, és nem vitatkozol nem érvelsz, hanem egyre furcsábbakat állítasz. Nem baj, engem nem zavar. Hibás kiindulóponttal együtt is elfogadom, hogy kevés, és hiányos a tájékoztatás városunkban. :-)

- A képviselők tiszteletdijáról: nem lett több. A sajtó egyszer megírta, hogy nőtt a polgármester fizetése, és ezért nőtt a képviselők tiszteletdija. Nos Veránkán (ahol én nem tudtam ottlenni) a Testület úgy döntött, hogy tekintettel arra, hogy nem a polg.m. jövedelme nőtt, hanem szerkezete változott, ezért a tiszteletdijakat nem növeli, hanem csökkenti azt a szorzót, amivel a pgm fizetését szorozzák, hogy kiszámítható legyen a képviselői tiszteletdíj. Ezt előzőleg is érthetően leírtam, ismételt előhozása az, ami: udvariatlan gesztus. Lelked rajta.

- Ha megbocsátasz én kértelek fel, hogy legyél tagja a tanácsadó csapatnak. Konkrétan és utoljára most kellene a Te speciális élettapasztalatodat felhasználni: a Hivatali informatikáról kellene véleményt alkotni. Azt látom, hogy erről következetesen nem beszélsz. Nem baj. Nem számítottam erre, de nem gond, túléljük. :-))

- Naivitás azt hinni, hogy hétköznaplós gazdasági kérdésekben szükség lenne efféle bizottságra, vagy más mutatványra. Te mint eszköz nem jösz szóba, legfeljebb, mint hozzáértő szakember - ha megfelel...:-))

- Balf... kérdésben magadra hagylak. Ha úgyérzed, hát úgyérzed. Biztos elmúlik, és remélem nem fáj. :-))

- A bizalom tényleg nagy dolog, és el is lehet veszíteni. Meg kell hogy mondjam, türelemből vagyok összerakva, és minden pikirtkedésed ellenére sem tudok nem bízni Benned...

Üdv
Márfai P.

Előzmény: Törölt nick (29)