Mijo Creative Commons License 2000.08.13 0 0 24

Maros:" Mások minositése ebben a közösségben tilos, mert az sérti az egyén szabadságát!
Mások véleményének minositése is tilos csupán a vélemény nyilvánitás szabadsága létezik!"

Látod Zoltánom, ilyen a te demokráciád: korlátokat állítani, a vélemény-nyilvánítás szabadságát saját szájízed szerint megnyirbálni.
Néha nevetséges amit és amilyen vehemenciával eloadsz, ilyen a fent idézettek is. Ha tetszik, ha nem, igenis megváltoztál utad óta, és be kell hogy valljam, nem elonyödre. Ezt a változást nem kívánom mibenlétében ecsetelni - amúgy is szándékosan kerülöm ezt a, szerintem álszent és egoista álfilozófikus nyafogást -, hiszen egyértelmu, hogy számodra vannak nemkívánatos kifejezések - lám, villongás a sex-topicban :( -, melyektol lila köd borítja el az agyadat, és csapkodni kezdesz. Ennél még a Matkovits "horvátrajongása" is összekacsintóbban visszafogott és úgy ahogy elfogadható.

Jellemzo, hogy az olyan jelenségekre, amit a tegnap megnyitott Muszáj-e rettegésben élnünk Baján ??? címu topicban jeleztem, mert nem csak az arra illetékesek fele, hanem felétek, potenciális áldozatok fele is jelzésnek szánok, rá se bagóztál, rá se bagóztatok - ezt azokra értem, akik azóta beírtak már ! -, csak tologatjátok a gittet egyik oldalról a másikra ..., no de ha személyes érintettséged lenne, mert miért is ne lehetne - ne legyen ! -, azonnal kongatnád a vészharangot és bogetnéd a szirénát !

Míg te a karosszékedben hátradolve itt affektáltan fanyalogsz - jujjj, már megint "minosítek" ! -, addig én helyszínre látogatok ( az én költségemre ), oknyomozást folytatok és rögzítem a történteket ( saját költségemre ), telefonbeszélgetéseket kezdeményezek illetékesekkel ( saját zseb ), eljárok a hatóságoknál sajnálván a szerencsétlen esetlenségét, az észlelteket feldolgozván gépben rögzítem és itt publikálom saját nevem alatt, kitéve magamat a veszélynek, hogy esetleg bajt hozok saját fejemre ( is ), mindezt továbbra is saját költségemre és saját idom terhére, de nem bánom, nem sajnálom, mert igenis úgy vélem, hogy igencsak megért már az ido a változásra, a változások kikényszerítésére, bármi áron is !

Ez az én gyakorlai demokráciám Zoltánom, a tiéd meg csak csordogáljon elméleti síkon tovább az eddigi medrében, megváltva idegen ideológiák befolyása alatt a világot ..., akár még jó politikus is válhat beloled !

Mintha már nem igazán tudnálak bajaszentistváni bunyevác gyereknek tekinteni :(...., más már a te világod !

Mijo