Jackd Creative Commons License 2000.07.25 0 0 792
Szevasztok!

Mónos értékelésében geyzának adok igazat. Tegnap azért nem akartam írni róla, mert engem nem lepett meg. Olyat nyujtott, mint tavasszal. Se jobbat, se rosszabbat.
Továbbra is tartom, hogy egy meccsből nem vonok le tanulságokat, főleg nem szezon kezdésnél.
Szili Attila irányításáról néhány mondatot azért közlök. Ezt a csapatot nem kell majd irányítani, az fogja szervezni a játékot, akinél a labda van, a középpályások közül. Szó sics arról, hogy amegszerzett labdákat Szilinek kellene adni, neki is az lesz a dolga, hogy elmozogjon oldalra, előre vissza, ahogy a helyzet megkívánja.
A szombato meccs miatt egyébként sem illik szidni Szili irányító játékát, hiszen Komódi sérülése után megváltozott a csapat szerkezete. 3 csatárral játszottunk, és Komódi helyére Szili húzodott ki, Tóth N beljebb lépett és Petővel ketten próbálták meg kézben tartani a gyeplőt. Nem sikerült, ez tény, de mindössze 10 percig volt alkalom azt a játékot játszani, amit eltervezett Gyuri bácsi.
Egyébként nagy gond lenne, ha most lennénk csúcs formában...
Aki Hajdu Attilát bírálja, annak ajánlom figyelmébe Kavics első mérkőzéseit a tavasszal.
Vegyétek azt is figyelembe, hogy ez a csapat, egy új szerkezeti felállással, új szisztémában most lépett először pályára tét meccsen.

Gala véleményére szándékosan nem reagáltam, olyan okosakat írt, hogy eszembe sem jutott, hozzászolni. Ezek után sem fogok.
Üdv