nemtudom melyiket válasszam az elektromosok közül ami kétszemélyes , nagy csomagterü,
Hát ilyen alig ha akad mifelénk . Amiket láttam a hirdetésekben , ami nekem is van , illetve amit egyik társunk elhozott 2019-ben Sóstóra ,

azok mind pici és szűk , de legfőképpen csomagtartó nélküli jószágok . Annak idején írtam is a Twizyre , hogy nem lehet vele horgászni menni -- na nem úgy értettem , hogy nem harapnak rá a halak , hanem a csomagtartó hiánya miatt nem lehet vele a vízpartra leszállítani a szokásos felszerelést . Jó , tudom : vannak elszánt pecások , akik biciklit-robogót-magukat felmálházva megoldják valahogy , de nem erre gondoltam . A normál mopedautók közül a szokásosnál kisebb csomagtartója van a Grecav EKE és a Casalini Ydeanak , de még az is használható valamelyest és centerbe veri a Kubát , Ami-t és rokonaikat . Az elektromosok ebben a tekintetben még a farmotoros Amica Luna mopedautót is alulmúlják , pedig aztán abban sem volt hely . Gercav és Casalini most is áll a ház előtt , Luna pedig volt -- tudom milyenek ilyen tekintetben .
Esetleg pedig megoldható a dolog , ha valaki haszonjárművet vesz -- mint tette WooDoo -- mert akkor legalább rakfelületet kap , mert gyanúm szerint csomagtartó azokban sincs .
Persze mindenre van megoldás : idős barátom holnap megy Bécs mellé és elhozza ezt :
https://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/d/auto/aixam-minauto-e-minauto-vollausstattung-890570275
Ennek van értelmezhető csomagtere , csak át kell érte úszni a Lajtát ...