UFOzzuummm... miEeee... Hon hon kong, kin kong? Hon foglalás, zugg az égi madár, nekimen a falnak? -nagyott koppan, aztán elhallgat? -halál?
1.: 5/9.A KÉP? HON FOGLAL-ÁSOK, HON KONG? ÜR URAIK, AZ ÜRBE ÜRITENEK, ÉS AZ ÜR NO, AZ UR? NEM AKI FÖLDET TUR? A hon? -foglalás kezdődik a födes -urainkkal, akik HON -NAN JÖTTEK, ÉS EL MENTEK? JE HOVA? Fita, most az hogy pitim, ne hagyd itt a gyerekéidet, ne hagy el őket? Most mi történt -történik,a FEJEM KONG, tejhát vagyok? Jaja most mert én VAGYOK? VAGY OK? -ne hagy itt,el a gyerekéidet? Miért? és hogyan tudom őeket nem elhagyni MAGukra -okra,ha ENGREM IS MIDNENKI -KIM? -MAGAMRA HAGYOTT, CSAPOT PAPOT? Be csapott, amit apumnak tiz éves koromba, rádjött a baxhatnék,mirét csináltál, ami fita, van bennem is valamio, hogy csak baxni akarok? -akarat erő? -elévezni de végleg??? Na most, csak felszin lelés van, de mnden al szin,alszik? - fekete de feggette, és szin lelés amit szent léleknek -szellemenk hivnak a szenteik, amik közt szintek vannak de szinek, sinek hu hu hu...jön mára vonat, az is fekete, és el vitte a páromat? -az álmomaima malmaim, a kerék páromat, én csak egy biciglit akarok, na nekem most is közel 30 mühely biciglim van, és mint gyerek-kroromba,a budira a ház végén is, biciglivel járok? -mankó? -de monmduk,miért akarok járni, kelni, és járkálni kakálni? -kapálni,kapPÁLózni?
PÁL apóstoll a pogányok, nagy tanitója,legyen a mi csügged ELME,(AZ ESZED?) AHA ELMENT A REPÜLŐ,(UFO) ÜRES AZ ÁLLOMÁS,báTORItója, te nem vagy, hanem él benned a krispihus, juhus, coffolva abárdülve, ládd aki termtette az eged földed, juhus coffolva abárdölve a KIRÁLYOD? JU HUS, JUHUS A KIRÁLY?
2.: Na azonnal, én GONDOLKÓDOM KŐDOM, DE SZIKLAVÁR, SZIVÁRVÁNYA AZ ÉN SZIVEM HAZA VÁR? HÁZA, FITA AZ FÉNY JELENT, A VÁR AZ A NAP ÉS GÖMBÖM, NA DE ITT A BOGÁROK (BÓGUSA) MEGESZNEK? NEM ENGEM, ESETLEG AZ INGEM, DE A GATYÁM, ATYÁM, NA CSAK RÁZZ MEG MAG -AD?-AZ AZ ÖVÉK KÉ? Fita, azonnal, miért nem beszÉlhetek senkivel, a gyerekekkel sss... mert PENNYZSÁKOK!!! PEN GŐG S GŐG MAGŐG FIAIK, FIZADZIK RIZSÁK A A ZSÁKBA, PACALIZSÁK HÁÉTIZSÁK A HÁTADON ? -FYLUKÁ X=Y =X KAKÁIK? -AKAKÁJUKBA ÉJ SZAGÁ KÁ KÁ KÁKÁ... KAKA SOK? Nana most, fiteljtek, mert itt is, most az hogy én MAGYARAGYAM -MAGYARAGYARAM SZABAD VAGYOK, VAGYOK? -JAJA ÉN MAGAM CSINALOM, NE SIRASSON ENGEM SENKI, JÓL VAGYOK TANITVA, HISZ AMIT A BbLila lába közzé nyomok, hogy VAGYOK A VAGY OK, ÉS FITA, GONDOLKÓDOM, na az egy olyan, hogy csak az a VILÁG ÉS VILÁG-OSZTSÁG TEMPT-LOP -OSZT OSZT -LOP-OK? - VAN? -GO GO GO..MOST SSS... VAGY SOHA, MAGYAROK SZABAD-OK VAGYUNK? -SSS... A BAD-NÉGÓ? SID RÁK, MIZSÁK, A BED NÉGŐ, SÉM KÁM JÓFET? -JOZSIDOM? ZSIR DOM -SION SIRDOM, AHOL NYUGTOM TAMÁS BÁTYA KUNHÓLYA,NYUGATONUKINUK (FITA HOGY AZ EGÉSZ ALLAHALA ÁLLOMÁNUK,NE LENNE NUKINUK????- HALÁLOM TALÁLOM?)FITLJAD A J BOGÁRAIKAT??? Hitetlen Tamás,na most a kezét a zsebibe sebünk,ha egy mint a lunak sebbzik, mind? -minds, ne is gondold, GOD GOLD? GOLDYka?
3.: Na most, akik tudva,vagy tudatlan, csak ŐK A GOD,A HANGOD ADÓK? -KÓDA? TE NEM GONDOLKÓD 666...DE KÓDULHACC... CSAK A FENEKÉTEK PATTOGHA HA HA HA...CSIH HA HA HA...CSIT CSATT PADALATT, BIRÓ SZARIK SZÉK ALATT, KINEK LÁTOM FEÉR FOGÁT, NYALJA FEL A VILÁG SZARÁT. SÁRBULL...BUILLYAIK BILIK, BILLEG, NA MOST MEGÖLNI NEM TUDTAK, TUDNAK, CSAK HA EL HALLGA TE BALGA, ÉS CSAK AZT KELL MONDANI, ÉS HA AZT MONDOD, AZT IS GONDOLOD??????????-? fita ez most az EGY KÉRETIK ATIK ETIK ?... ÉS VAN VÁLLAS? NA A KOMMUNIZMUS SOK EMBER VÁLLA? -JAJA DE RAJK LACI, MAGYAR OK KOMMUNIA,HUNGÁR RIA? BESZÉLSZ ÉLSZ MAGYAR RULL, GONDOLKÓDOLSZ, VAGY KÓDULSZ? Fita, it t hangoztt el, Koppán feje koppan, és kong? Jana Dózsát elégetétek, most fita, kikaparták a pszkafakjAIk, hogy nem? -na jaja DE SZELLEME ÉL? Vicca ATILLÁNK HO HO HOOO... Na mi az a fekete korom hömpölyőg és közel itt? FITA MINDEN ITT VAN A GONDOL LÁT ÁT VILÁGAIKBA, ami neked nincs, és nem is lehet, és most AZ A PÉNZ NEM NEM MI VAGYUNK, VALLAG -ODUD DOHOS?- AMI AUTOMOTA? LUK ÁD, HA TUDOD TÁTOGTATNI? (KEL KELLESZ NEM KEL KELL?) HA NEM? NEM VAGY? Fita, itt az hogy mióta van van? Van egy csendes dicsó ország-OD GOD DOLDYkaka analotok, hol oi oi oi...édes lenni? ...jaja ha van ÉdesAnyakaja? Apakaja, annak is van cicije? -teje tej -e hanem gicikéje? -kaja? Fita, ezt most ugy, hogy nem kell hogy?- megöljem magam, hanem én el tudom hagyni a gecikéjukAIkat? -analuk filukaja? -sMart Márta a jobbikát választotta? -magyar -ok? Mária seggit?
Innenn... fita, ténleg MOM, MO? -1025 Éve annak, hogy vagytok? -bruhhh... bruhahahahhh... ha? -fogytok fagytok?-dideregtek, még a nyál is hideg rázzz...rézzz... Mária te rézzz... ágyu?
...https://www.coasttocoastam.com/
...fita, meg szüntetni, szünmmetleni, ami van az nem lehet, lehet? -ami nincs? Mi van ha van? (he aven? -zuzrálerek) ami most mi nem tudunk semmit? -kaka puca fosss... puna sára ára?
Oááá... iá iá jó?