Pásztor Miklós
2000.07.10
|
|
0 0
3863
|
Látta valaki az MTV 1-en a Lotto Show-t? Hát az kikészített. Már éppen mondta a kedvesem, hogy kapcsoljuk át mert ettől általában hányni lehet (ez így van), amikor is bemondták, hogy a mai vendégünk az Apocalyptica Finnországból! Na erre megállt az ütő bennünk, ez nem lehet igaz. Olyan nyugdíjas party "zúzott", azt hittem szívrohamot kapnak. Kíváncsi voltam mivel nyitnak ha már a csoda folytán a magyar királyi 1-en főműsoridőben túrhatnak, és ravasz mosollyal nyugtáztam a Náting Elsz Medőrsz-t. Királyul nyomták! A dzsi-dzsi gityókat úgy hozták mint kucu, headbanga, ISTENEK voltak! Az interjúban a Gundel Takács nem is kérdezett olyan nagy hülyeségeket. A sorsolás is király volt, a Strato koncertől ismerős finn számolással nyomták a gombot. Ott ugráltunk, hogy letúrjanak mégegyet a műsor végén, és IGEN! Még egy szám! Olyan kaotikus túrás indult jó keményen... Az egyik srác még fel is ugrott úgy húzta! Ez igen! Megmelengették a szívünket! Akárki is volt az MTV-től köszönet értük! A következő adásban biztos a Marduk lesz! :))) És károgva nyomják majd a gombot a sorsolásnál! :))) |
|