Semmi, csak eluntam a fúrumot. Nem ezt, egy másik topicot, és nem volt kedvem igaztalan vádakkal szemben magyarázkodni. Ennek persze kvázi áldozatul esett pár topic, ahol aktív voltam, csak mérlegelnem kellett. 60 évesen már nincs kedvem fotelhuszárokkal, értelmetlen vitákba belemenni, hiába vannak nálam a tények, a feltételezésekkel, hazugságokkal szemben.
Nem a szolnoki fórum miatt tettem, igyekeztem eddig itt nem felvenni semmit, és beszélgetésnek, vitának felfogni azt, ha valaki nem értett velem egyet, nem pedig veszekedésnek, bántásnak.
Szóval, visszajöttem egy picit, de nem leszek itt sokat.
Ma a MÁV kórház laborját leszerelték, miután hatalmi szóval a vér- vizelet- és egyéb vizsgálatokat egy központosított, un. "Nemzeti Laborhálózat" fogja végezni. Vagyis a mintákat elviszik, és nem helyben, a három év alatt, vilászínvonalú, ultramodern, és gyors automatákkal végzik majd a laboránsok. Hanem máshol, másvalakik, messze-messze (egy távoli galaxisban?).
Villamosmérnöknek tanuló idősebbik fiam a múlt héten még megnézhette azokat az elemző gépeket, amik teljesen automatiukusan, egy műszak alatt többszáz vérmintát képesek elmezni, az eredményeket pedig automatikusan továbbítani a vizsgálatot kérő orvosnak, vagy kinyomtatni.
Ez most elveszett, ma teherautókon elvitték, most üresek a helyiségek. A világ vezető orvostecnkai gyártóinak legmodernebb készülékei mentek el tőlünk. Hogy hol kötnek ki, azt nem tudom, a labort felszerelő cég vitte el ezeket.
Találós kérdésem van:
Hol van a tesülete a városnak? Hol van az un. polgármester? Hol van az un. miniszteri biztosunk? Hol vannak a testületben "dolgozó" képviselők? Hol vannak azok az emberek, akiknek tűzön-vízen át Szolnok polgárainak érdkeit kell(ene) képvisleniük, mindennel, és mindenkivel szemben, aki ez ellen cselekszik? Hol vannak? Hol voltak? Miért nem emelik fel a szavukat az ellen, hogy a szolnoki egészségügy lassan csak arra lesz alkalmas, hogy hagyja békében meghalni az embereket?
El kell zavarnunk ezt a bagázst, mindenkit, aki ma bitorolja a városházát! El kell zavarnunk a fejünk fölé kinevezett miniszteri biztost is, ha ez ellen sem emelte fel a szavát, akkor menjen innen! El innen, ki a városból! Semmi szükségünk sincs rá! Ennyit sem várhatunk el ezektől? Még annyit sem, hogy tiltakozzanak a kórházaink rombolása ellen? Ennyit sem érünk a szemükben?
Annyit kérnék, hogy, akinek van FB felhasználása, az ossza meg ezt a posztot!
Köszönöm!
Szevasztok!
Időnként majd járok erre.
István