Eddig sem voltam hasra esve a digitális rendszertől, de az alábbi eset még jobban elveszi a kedvemet tőle - tudván hogy a problémám igazából nem a rendszer hibája. (Persze részben muszáj használni, mert a FREMO ezzel működik.)
Akkor egy felvétel az ABbmot motorkocsiról és a rátöltött hangról (ez utóbbi a lényeg):
https://www.youtube.com/watch?v=rZ1xe8Dsi-Y
A felvétel analóg üzemben készült, de a digitálisban is hasonlóképpen szól. Van még egy ugyanilyen motorkocsim, meg egy Bbmot-om is - a felvétellel megegyező hanggal, merthogy egyszerre digitalizáltattam nála mindhárom modellt.
Első (költői) kérdésem: egyértelmű-e, hogy mi a probléma vele?
Arra a mai napig nem sikerült rájönnöm, hogy az illető ennyire nem ismerte az ABbmot eredetijét, vagy csak azt hitte, én vagyok hülye, akinek ez is jó lesz? A másik, hogy ha valaki elkövet egy hibát - ami önmagában nem tragédia, mert emberek vagyunk, és hibázhatunk - , akkor azt miért nem iparkodik a leggyorsabban kijavítania, miért húzza több, mint 4 éve? Természetesen rendszeresen elhangzottak azóta is beváltatlan ígéretek. Legutóbb 3 hete írtam neki mailt, amire azóta sem volt képes válaszolni, holott mind a kézbesítésről, mind az elolvasásról kértem visszaigazolást. A kézbesítésről visszajött, elolvasásról nem... Elolvasta, de nem volt annyi gerince, hogy visszaigazolja? Vagy nem volt képes 3 hét alatt egy két mondatos választ írni? Nem tudom.
Mi a véleményetek a hangról és a hozzáállásról?
És kíváncsi vagyok az "elkövető" véleményére is, mert ő is rendszeresen fórumozik. Remélem, hogy vállalja is magát nyilvánosan.