Madárember Creative Commons License 2000.06.23 0 0 2921
Mennék szívesen, de nagyon besűrűsödtek az egyéb teendőim. Ebből kifolyólag, sok repülős élményem is lesz, hogy mennyire "nagyok" az majd kiderül.

Valószínűleg rendszeresen Stuttgartba fogok járni minden héten. Júliusban pedig két hétre Tunéziába megyünk, családilag, Air Tunis-szal. Apropó, erről tud valaki valamit? Pl. milyen típusú géppel chartereznek Budapestre?

Stuttgartban már ezen a héten is voltam. Odafele az volt az élmény, hogy lekéstem a csatlakozást Berlinben, így órákon át csodálhattam Tegel forgalmát a kilátóteraszról.

Visszafelé kellemes volt az út a HA-LMA-val. Remekül láttam a hatalmas müncheni repteret a magasból! Ennek számomra érdekessége, hogy amikor átadták, éppen többször Münchenben jártam, és egyik alkalommal még a régi Riem reptérre érkeztem és az új reptérről indultam haza. A szervezők nagyon büszkék voltak rá, hogy egyetlen éjszaka alatt költöztették át a repteret. Hát hogy is mondjam... Azért voltak bökkenők, hatalmas késések voltak az első napokban.

Még valami: a Fokkeren hazafelé tartva az e heti Spiegelben az A3XX-ről olvastam. Fantasztikus szerkezet lesz nem? Széles lépcsők, hatalmas terek, fitness terem, bár, stb. Azt írják, hogy nagy a marakodás a konzorcium résztvevői között, többször elhalasztották a rendelésfelvétel kezdetét, de azért előbb-utóbb meglesz, mert a légitársaságok részéről komoly érdeklődés van.

Előzmény: CommandAir (2916)