RadiX Creative Commons License 2000.06.19 0 0 8956
> A váz érdekessége, hogy az alsóvázcső nem a középcsapágyhoz megy, hanem a kormánycső aljától egyenesen a hátsó tengelyhez. Ez persze csak dizájn, de így legalább nem kell szétszedni a láncot a vázból kifűzéshez, mert nincs is a vázba fűzve.

Ezt emelt lancvillanak hivjak. Nem csak dizajn, van elönye (pl. amit irtal), meg hatranya is (nehez ugy megcsinalni, hogy ne mozogjon oldaliranyban a közepcsapagyhaz). Vegeredmenyben nem valt be, egyre kevesebb ilyen vazat latni manapsag.

> Nos, visszatérve a kérdésre, merthogy a méret a lényeg: én úgy érzem, hogy kicsi ez a gép nekem. Sajnos, nem tudom, hogy egy 21, vagy 22 collos gép igazából milyen lenne, mert - hiába álmodozom már tavaly óta, egyelőre nem tudok másik gépet venni.

Egyszer lattam egy kepet, a Cannondale csinalt Magic Johnsonnak egy 26"-os "Super-V"-t, nagyon butan nezett ki, a fejcsöve volt vagy 25. centis.

A Schwinn-Csepel biztos gyart meg 22"-es vazakat, bar a boltnak biztosan kulön meg kell rendelnie. Egy haveromnak volt egy 22"-es S-Cs vaza, ugyanaz a tipus, mint az enyem, csak az enyem 19"-es, a ket bringa egymas melle allitva nagyon komikusan nezett ki.

Előzmény: apipa (8951)