Hpg Creative Commons License 2000.06.14 0 0 144
Parc:

Azért tényleg nem kell megijedni, de ha tényleg jót akarsz, nagyon el lehet mélyedni benne. Az a baj, hogy elég kritikus helyen van. A szállodával kapcsolatban, ha rám hallgatsz, úgy csinálod, ahogy szeretnéd. Várhatunk, mehetünk, amit csak megkívántok.

Az olajokról pedig annyit, hogy Shell Rotella D-t ne vegyegyél, de ilyet már szerintem 10 éve nem is gyártanak. Nekünk a Ducatonkba került ilyen annak idején, és télen MEG SE FORGATTA AZ ÖNINDÍTÓ A MOTORT! A tepsit fejre lehetett állítani, és meg sem mozdult. Ez a tojáshab állaga, és nem a motorolajé- normális esetben. Az adalékok tényleg jók, és olajcserénként egy motormosó sem árt bele. Hihetetlen hatás, akár egy lityóval kevesebb fogyasztás! És hallhatóan könnyebb indítás.

Most bontottam szét egy hűtőt (Az alu még mindig jó áron van) :)) És a tapasztalat meglepett: Egy néhány éves csipp-csupp autónak a nagyon tisztának és fényesnek tűnő hűtőjében a lamellák között fél lapátnyi szemét volt. Namost, ez eléggé lerontja a hőleadó-képességet. Egy jó tipp: (Egyik ismerősünk csinálja, 740-es D Volvo:))) Egy visz. finom szövésű műa. ill. réz háló a hűtőrács mögé, de a hűtő elé.

HpG