vízórás4 Creative Commons License 2024.07.14 0 1 130128

Régebben kérdeztem a linkelt elzáró csöpögéssel kapcsolatban, még egyszer köszönöm mindenkinek az akkori segítséget!

Azóta kijöttek a vízműtől és kicserélték a szivárgó csapot. Amikor a bejelentésnél elmondtam nekik, hogy szivárog az utca felőli elzáró, akkor egyből nagyon komolyan vették a dolgot és sürgősen kicserélték. A plomba helyzetével kapcsolatban semmilyen megjegyzést nem tettek, most csak az volt azzal kapcsolatban beikszelve a papíron, hogy minden ok. De majd ősszel cserélik  a vízórát.

A kijövő vízművesek nagyon profik voltak, a csapot nyomás alatt cserélték le, tehát nem zárták el az utcán a vizet, hanem gumiruhába beöltözés után levágták a csövet és gyorsan rátolták, rászerelték az új csapot. Teljesen elégedett voltam a munkájukkal és a hozzáállásukkal is. Raktak elzárót most a vízóra mindkét oldalára (a ház felől ez hiányzott) és raktak egy leeresztő csapot is (az volt eddig is, de az is volt már vagy 40 éves). Azt hittem, hogy ez utóbbi kettőért majd kiszámláznak valamit, de nem, mondjuk azt nem tudom, hogy a vízóra számlámon rajta lesz-e ennek a költsége, ha rajta lenne jogosnak tartanám, őszintén szólva nem tudom, mi a szabály.

Ilyen volt:

Ilyen lett:

Előzmény: Törölt nick (129655)