massachusetts Creative Commons License 2000.06.01 0 0 47
Szervusztok !

Ritus!
Ízlések és pofonok különbözőek, de egyet le kellene szögezni: a normál anatómiai variáció szerint egészséges ivarérett embernél a hónalj az szőrös, tehát ez a természetes.

Macs!
alább már írták, de megerősítem: a nagy hajlatokban a szőrzetnek az a jelentősége, hogy csökkenti a bőrfelületek súrlódását, illetve bizonyos nedvességi tartományban "gőz" állapotban tartja a verejtéket. Mindenesetre a borotvagyárak és árusok jól járnak ezzel a borotválkozási őrülettel :-)
Én fiúként bajuszt viselek, csak az arcomat borotválom.

Szubjektiv megjegyzéseim:
- volt feleségem csak a lábszárát borotválta, a hónalj tájékán nagyon kellemes -természetes, nem dezodoros - illat volt, ami valami ösztönös, tudatalatti ingerként hatott rám szerelmeskedés közben.

- Két évvel ezelőtt egy nyáron vendégségben voltam egy rokonomnál, a másik ágról volt egy 18 éves nagyon helyes lány rokona, aki sem a hónalj, sem a lábszár szőrzetét nem borotválta. Ezzel együtt nagyon szexis volt, egyáltalán nem zavaró.

- A nők egy részének erősebb a szőrzete, főleg férfias jellegű, az engem is zavar némileg; jó másfél évtizddel ezelőtt a buszon egy erősebben szőrös nőt láttam rövidnadrágban, és a combjai belső felszínén dús férfias szőrzet volt, ez esetben indokoltnak tartottam volna a borotválkozást.