SuperBoy Creative Commons License 2000.06.01 0 0 21
kiran, te nagyon sejtessz valamit...

Rátapintottál a lényegre:
"Egyébként mi az az igény?"

Kicsit "Miért nem kíván többször?" feelinges válasz lesz:

A szexet élvezi, de nem lételeme, mint nekem. Nekem úgy érzem a heti 5 alkalom lenne a minimum, ami kellene, viszont neki mostanában a heti 1-2 az bőven jó. Ezt akár ő is kezdeményezi, viszont mostanában csak hétvégén kerül rá sor. Hétközben meg csak beszélgeni akar, és nem tartja fontosnak az együttlétet. Bár akkor is szeretezik velem, hogyha neki nincs késztetése rá, de úgy érzem, hogy hosszútávon ez így nem jó. (túl nagy elvárás?)
Én igazán azt szeretném, hogyha élvezé mindig a szeretkezést, a heti 5 alkalmat is. De most ennek a fele sem teljesül.

Lényeg:
Már én érzem cikinek, vagy eröltetésnek, hogy vele együtt vagyok, ha neki nincs rá szüksége, nem vágyik rá, én meg nagyon. Lehet hogy nem kellene foglalkozni ezzel a dologgal, ha megtörténik, de akkor is zavar. Tudom milyen ha teljesen be van izgulva, és majd letépi rólam a ruhát (hetente egyszer), és tudom milyen, ha mindent megtesz amit kérek, de igazán csak miattam csinálja. Ég és Föld. Én azt szeretném, ha mindig ilyen lenne. Túl nagyok az igényeim???

És ez zavar, ezt tudja is, már kétszer került szóba. A hormonjait nem lehet megváltoztatni, hogy többet akarja. Erre mondtam, hogy adottság, nem?
És ezt a kevés együttlétet nehezen viselem.

Nem szeretnék oda jutni, mint DrRetro, hogy szeretőt tart, mert tudom róla hogyha ez kiderül, akkor nem bocsájtja meg. Így viszont én nem elégülök ki. Mi a megoldás?

Ezen kívül nagyon jól megértjük egymást, és jól érzem magam vele. Hogy nem vagyok biztos benne hogy szeretem, az részben ez miatt van, részben hogy megbántott véletlenül. De ez másik story.

SuperBoy