Robin Creative Commons License 2000.06.01 0 0 8404
gombfoci,
na igen, de én nem voltam Balaton200-on és ez még mindig nem ugyanaz, csak közelít egy kicsit.

Zsuzsa,
azért nem ezerrel közlekedek én sem, meg alkalmazkodóképes vagyok, ha nem gyorsítani kell. (bátyó rulez! :))
Nem tudom a kompot, de gondolom óránként jár, ill. ha sokan vannak biztos gyakrabban is. Más is fog erről jönni, hátha tudja valaki mikor jár - berger, e-cet a környékbeliek, hátha mondják is ha tudják. - ahogy olvastam, már láttam is - látod itt tényleg mindenki segít

stoki,
hiába nélküled minden szürkébb és szomorúbb lenne, mit nekem napfény, ha ilyeneket mondanak. Van kedved csatlakozni Nagymaros felé? hátha te is tudod mikor megy a komp...

szerencsefel,
azért a 2-3 ezer alacsony ár egy kicsit, ha bemész az utcáról ennyiért csak az éppen akciósakat kapod, de abból is van 2-3 féle általában (anyagban, minőségben). Ami szép és jó anyagból is van, az 5000 körül mozog, de mi itt megoldjuk olcsóbban, mert sokan vagyunk és segítünk egymásnak.

berger,
köszönet az infókért

magellán, Solution,
Budakeszi felé utat nem javaslom, marha sok autós jár arra, kevés toleraciával a bringások felé. Inkább azt kellene tudni, montival vagy outival akarsz bejutni a városba, és ott Buda vagy Pest a cél? Érdre tudok jó utat, de az outival nem mindenütt élvezetes, mert preferálom a bringás utakat . Budaörsről is tudok egy mellékúton futó elkerülőt, kérdés hogy addig hogy jösz?

rgranc,
semmi baj - meg is lepődtem, hogy 10 centire de megállt az autó, te meg úgy jöttél, mint aki biztos benne, hogy megáll..