Carnuntum Creative Commons License 2024.05.13 -5 0 259269

Nem aza a baja, hogy fősodor, vagy nem fősodor, hanem az, hogy úgy hülyeség, ahogy van.

Ahogy azt már papagáj módban nem győzzük ismételgetni neked, lazán hozzáköltesz minden baromságot, kihagysz egy-két zavaró részletet, aztán nem érted, mi zavarja a józan gondolkodású embereket itt.

 

Az nem cenzorkodás, ha felhívja valaki a figyelmedet, hogy a hülyeségedet inkább a direkt neked nyitott topickban terjeszd.

 

---

 

Amit megengedtek magatoknak most már non-stop az állandó fenyegetéssel egy nyilvános topikban, az a felháborító! Nem beszélve az az elemi udvariasság és a párbeszéd teljes hiányáról. Állandó minősítgetés, lekezelés, nagy néha csak távolról a tárgyhoz kapcsolódó biankó "szakirodalom". Minimális érdemi rekció, 0 önálló gondolat. Ami a legfelháborítóbb, hogy másoknak sem engednétek meg, hogy eltérően gondolkodjon!

 

Teljesen mindegy hogy kivel nem értetek egyet, a vége mindig az, hogy kitiltással fenyegetitek meg. Még Bilfert is, ha tovább mer menni a gondolatmeneteivel. Pedig messze-messze leiskoláz titeket mind hivatkozott irodalomból, mind logikából, tudományos adatok, információk viszonyba állításából. Ez nem fér bele nálatok egy nyilvános őstörténeti topikba! Ha pedig nektek nem tetsző irodalmat, vagy akár elismert kutatót idéz az ember, átmentek focidrukkerbe, és miközben válogatott módon szidalmazzátok az ellenfelet piroslappal fenyegetőzök.

Az az igazság, hogy ha rajtatok múlna, nem férne el a tiétek mellett más vélemény. Ezért vagytok ti a finnugor dogma hitharcosai.

Ha magabiztosak lennétek, nem félnétek CSAK illendően válaszolni és érvelni a tudományotokkal.

 

Erre viszont nem éreztek bátorságot, vagy nincs képességetek hozzá.

Előzmény: savaz (259266)