jmp Creative Commons License 2024.04.13 0 0 37921

 

Fairmont-ra https://sirrufenfushi.com/ Új neve Sirru Fen Fushi Maldives megyünk most vissza! Jönnek testvéremnek velünk, 2 éve is ott voltunk akkor párom anyukájával. Ott találtam akkor egy Bungalót aminek két hálószobája volt és közte egy nagyobb nyitott nappali, így zavartalanul bárki azt csinál a szobájába amit szeretne de mégis együtt vagyunk napközben ha akarunk és nem kell mindig valakihez átmenni ha beszélgetni akar az ember. 

 

2 éve is minden remek volt, viszonylag nagy a sziget szerintem ár érték arányban is normális áron dolgoznak ahhoz képest, hogy 5 csillagos a hotel. Szép a sziget van még rajta elég homok, nem mossa még annyira a partokat mint láttam egy-két szigeten már évekkel ezelőtt is. Azt látom az időjárás már nem pont olyan mint régen volt. Ugye 10 éve még az ember decembertől-májusig mehetett és maximum 1-1 zárt csípett el ami még öröm is volt, hogy lát az ember monszun szerb esőt :)  Majdnem minden évben voltunk azóta 1-1 évet kihagyva, de akkor mindig megbántuk, hogy nem mentünk :) 

 

Utolsó szigetek vissza fele dátumban:

- Fairmont - aminek a neve látom most változott meg a napokban :) remélem a foglalásunk meg van :))) Sirru Fen Fushi Maldives - az új régi neve :)

- Vakkaru 

- Anantara Dhigu

- Shangri-Las Villingili - ezt nem ajánlom a partszakasza miatt, de lehet azóta már sokat fejlődött.

 

Bármelyikről kell információk valakinek megírom a tapasztalatokat..

 

 

Előzmény: Bandos (37907)