tegnapi srác Creative Commons License 2024.03.25 -7 2 57139

KisPuni, már a fáj a farkam a látványodtól, egész nap ezt (meg a többi) képedet nézegetem, folyamatosan erekcióm van, ami egyrészt nem rossz érzés, másrészt viszont kínkeserves ;-) Szóval nem is tudom, mit érdemelnél, hogy így félig szüzen ezt a gyönyörű szép kis pinádat mutogatod itt a férfitársadalomnak, miközben enyhén szólva is faszállító dolgokat mesélsz erről a punciról meg a popsidról is... Tudod mit, ezt (bocs, de teljesen ismeretlenül a Panka névvel ruháztalak fel, remélem tetszik):

- Panka, maga az?

- Igen tanár úr, én vagyok...

- Jöjjön be.

- Igenis tanár úr.

- Mmmm, nagyon csinos ma is. Nem fázott ebben a kurta kis szoknyácskában?

- Neeem, illetve először egy picit, de aztán kimelegedtem....

- A tekintettektől?

- Igen, azoktól is...

- És még mitől?

- A... a kapott házi feladattól...

- Igen? Mutassa!

Panka felállt, megállt a tanár előtt és lassan, kicsit szégyenlősen felhúzta a szoknyáját. A tanár elégedetten mustrálta a lány csupasz alfelét.

- Szééép, ügyes! Első feladat kipipálva. Most forduljon meg!

A lány engedelmesen megfordult és kicsit előhajolt. A tanár felállt, odalépett Pankához, félrehúzta a szoknyáját, majd elégedetten szemlélte az elé táruló látványt. A lány fenekébe egy piros köves kis fekete szilikon anál dugó volt beillesztve. Feszesen állt a popsiban, a tanár odanyúlt és lazán megfogta a kő foglalatát.

- Kicsit lazábban, kérem. Próbálja egy picikét kitolni, csak finoman, lazán.

- Igenis, tanár úr, megpróbálom...

- Hajoljon előre és csak finoman, mintha kakilna.

- Hát éppen ez az, tanár úr...

- Na, ne szégyenlősködjön. Egy ilyen fiatal teremtés még akkor is szexi és kívánatos marad, ha összeszarja magát itt előttem. Na, pucsítson és lazuljon el!

Panka elpirult, de engedelmesen kidűtötte a fenekét. A tanár megfogta a köves részt, és azt lassan elforgatva kiemelte a lány popsijából a dugót. Az orrához emelte, elégedetten bólintott, aztán odalépett a lányhoz.

- Ügyes lány, szép, tiszta, gondozott ánusszal prezentálta magát. Eddig jeles! - majd a lány álla alá nyúlt, felemelte a lány fejét, és ajkaihoz érintette a dugót. Panka engedelmesen szájába vette az ékszert, megnyálazta azt, majd hagyta, hogy a tanár kihúzza a szájából, és lassan vissza dugja a popsijába. Hosszasan, lehunyt szemmel sóhajtott, ahogy a feneke újból benyelte a dugót, mire a tanár elégedetten bólintott.

- Eddig tökéletes! - mondta. A lány újból sóhajtott, aztán felegyenesedett és a tanár szemébe nézett.

- A többi már nem ilyen jó - mondta halkan és zavartan lesütötte a szemét.

- Nocsak - húzta össze a szemöldökét a tanár. - Hányan voltak?

- Heten, ahogy fel volt adva - válaszolt Panka csendesen. De...

- De?

- De szinte alig foglalkoztak a puncimmal. Négyen a fenekembe élveztek, öten pedig a szájamba, mert ketten kétszer is elmentek...

- És a kisasszony pinája??? - csattant fel a tanár, majd kicsit csendesebben folytatta: - Nincs irányítás, az a baj. A pasik rögtön élvezni akarnak, maga pedig hagyja nekik, anélkül, hogy a szájukkal, a nyelvükkel és az ujjaikkal kielégítenék Önt és apránként megszüntetnék ezt a félszűz állapotot!

- Nem éppen - sütötte le a szemét Panka. A tanár kérdőn nézett rá. Panka folytatta:

- Tanár úr, én minden alkalommal hatalmasat élveztem, szóval lehet, hogy bennem van a hiba, nem a fiúkban... De fél perc nyalás után én már hangosan sikoltozom, szóval nem csoda, hogy nagyon sokat nem időznek a pasik a puncimnál. Vagy nem is tudom, mi a baj...

- Üljön fel az asztalra - szól rá a tanár Pankára. Panka elmosolyodott. -Igenis tanár úr, a párnáját elkérhetem? - Természetesen - bólintott a tanár, és odanyújtott a fotelből egy párnát a lánynak. A lány felült az asztal sarkára, felhúzta mindkét lábát és hívogatón szétnyitotta a combjait. A tanár maga elé dobott egy másik párnát és a lány szétnyílt puncija elé térdelt.

- Ki fogom nyalni a pináját, maga pedig addig simogassa a csiklóját - mondta. A lány zavartan nézett le rá: - De azt hiszem nagyon hangos leszek... A tanár bólintott: - Nem baj, itt nem hallja senki. Kezdje el nyugodtan.

Panka lassan, széttartott újakkal nyúlt a pinájához, lazán végigsimította a szeméremajkait, aztán felemelte a kezét és elmosolyodott. A tanár tekintete követte a kezét és bólintott. A lány most újra magához nyúlt, de most sokkal mélyebben nyúlt a pinájába, és ahogy megint kihúzta a kezét, az ujjai között sűrű, ragacsos puncinedvet húzott ki. A tanár elégedetten nézte, aztán hagyta, hogy Panka a szájába csurgassa a pinalevet. Ahogy a következő pillanatban a lány teljes egészében kitárulkozott és forrón lüktető picsájába csókolt, Panka halkan felsikoltott.

 

Folytassam?

 

Előzmény: KisPuni (57122)