Sütemények Réme Creative Commons License 2024.03.24 0 0 119729

Például azért, mert biztos vagyok benne, hogy sok emberben ' tartod a lelket ' .

Ez csak egy válasz, egy embertől. Több is van, hidd el. Válasz és ember is.

 

Erőlködni, ne erőlködj, mert elveszti a tevékenység a maga sajátos báját .... varázsát.

 

Nehéz ezt, egzakt módon , megfogalmazni, de én bízom benne, hogy ráérzel arra, mit szeretnék veled közölni.....

 

Anélkül, hogy pontosan tudnám, mik a kiváltó okok:

 

- azok a kocsik (pl. AR147 Ti), amik csalódást okoztak (többes szám ot csak azért használok, mert lehet, hogy nem egy darabról van szó) .... nos, azt /azokat tűntesd el a látókörödből... idővel, törlődnek ...megfakulnak a rossz emlékek.

 

- foglalkozz avval, amivel ' kellene '  .... azaz, például, építsd meg az ' álomváltót ' , saját magadnak.

 

Írtad többször, hogy a szűkebb-tágabb családban , te vagy az 'autófelelős'.... Ez egy szép és nemes tett-sorozat....társadalmi funkció....  stb....  De! Néha kell egy kis 'én-idő' is. Törődj csak magaddal-----> építsd meg és szereld be azt a váltót, a saját kocsidba, amit meg/el -terveztél.

 

Tarts szünetet. Pihenj. Kapcsolódj ki , más területen (nem autózás) .... Járj ki a természetbe ,kirándulni Fess tájképet. Színházba járás? Társasjátékozz.  Mittudomén.

:-)

 

Ui. engem , amikor ' kissé magam alá fordultam '... elvitt a barátom, kikapcsolódni. Pár napot töltöttem náluk ( környezetváltozás!!!!)  ... és meglátogattuk például a közeli képtárat.....

https://www.florence-museum.com/it/

 

Csodálatos egy hely, például : Galleria Degli Uffizi. Elképesztő módon lehet ott ( Toszkána) feltöltődni / kikapcsolódni ... és ezt maximálisan pozitív értelemben tanácsolom / jelzem feléd....

 

Nekem, annyi előnyöm azért volt , az átlag túristához képest,  hogy a barátom és családja, régi toszkán familia.... Jó a helyismeretük és a kapcsolatrendszer sem kutya .... :-)

Előzmény: downer (119726)