Kezdjük már tiszta lappal, nem tudom tényleg min kapod fel ennyire a vizet, pedig te tényleg nem a captiq szintű foteltroll vagy.
Nand topictárssal lehet diskurálni normálisan, téged is értelmes embernek ismertelek meg.
Szóval peace, és tényleg kíváncsiságból, mert műszakilag érdekel:
A konyha kérdést hogy oldod meg hogy ne keverd körbe a szagokat?
Ha onnan is elszívsz a gép felé akkor óhatatlanul szét fogod oszlatni.
Ha oda csak befújsz akkor el kell szívni kb ugyanannyit kifelé, ellenkező esetben elindul az ajtóréseken az àramlás a szobák felé és ugyanúgy visszakeveredik.
Ez működőképes, viszont így a konyha fűtő levegő igénye megy ki a szabadba non-stop, azt frissel kell pótolnod, azaz feleslegesen nagy hőlépcsőt használsz el a fűtésre/hűtésre, attól függ milyen szezon van.
Ilyen problémára csináltunk anno vezérlést, ott kész ötlettel jött a klímás mi a feladat, az anemosztátokat hogy vezéreljük mert gyáriban nem talált rá jó megoldást.
Ezért kérdem, mi a mai trend.
Köszi