Deresre vele!' Creative Commons License 2024.03.13 -3 2 15355

Gyerekkorom óta imádom a deresre vagy fenekelőbakra szíjazva fenekelős játékokat lányoknak adni és tőlük kapni is.
Jessica Albának van olyan filmjelenete, amikor arcon üti a férfit, mire a férfi nadrágszíjjal elveri a fenekét. A fenekelés hatására úgy megjön a lány szexuális étvágya, hogy önmaga kezdeményez csókolózást és szexet.
The Killer Inside Me - Scene
https://www.youtube.com/watch?v=S2-F4tb0KKo
Hasonlót vagy ennek fordított változatát szeretném átélni.
Vagyis például Döbrögi kisasszony a deresemre szíjazva 50-et verne a fenekemre, például mert úgy érezte hogy gátlásosság vagy egyéb miatt nem találtam őt elég vonzónak. És úgy elveri a fenekem, hogy hatására úgy érezzem, hogy bosszúból meg akarom erőszakolni.
Bőr borítású deres:



(Lábakkal még el kéne látni hogy élethű legyen).
Több szexi lány végig is nézhetné, azzal egy időben szexi ruhában ők is mutogatnák magukat előttem, illetve az egyik diktálhatná az ütéseket. A jelenettől úgy felizgulnának, hogy némelyik spontán masztizásba kezdene.
Fantáziakép:


Vagy a Csillagszemű című film módosított változatát is eljátszhatnánk. Egy szexi ruhában lévő és nagyon vonzó huncut lány becsábítana magához valamilyen erotikus tartalmú célból. Majd rám fogná hogy betörtem hozzá bugyit lopni, vagy hogy meg akartam erőszakolni, amiért 25-öt vernek a fenekemre deresen. Ő meg közben szexi ruhában mutogatja magát előttem és viháncolva nézi. És bosszúból vissza is kaphatná tőlem, ha kapni is szereti a fenekelést. Vagy bosszúból úgy megdöngethetem, hogy olyan hangosan élvezzen, amilyen hangokat én adtam a deresen.
Helyem van, de nem ártana olyan hely, ahol gátlástalanul lehet hangoskodni.
Az elérhetőségem a bemutatkozásban található.