Léna007 Creative Commons License 2024.03.12 -2 0 37875

Szia Rebecha!

Nagyon sajnálom a kutyust!

Köszönjük az írományt. Az imugát jól leyrtad, de az imuga oldalon is az angol verzió egyártelmúen monjd, hogy a repülőd érkezése előtti 96 órán belül, tehát nem azt jelnti, hogy órára pontosan 96 órával előtt, aminek elspre hittük. Tehát ez egy flexibilis 4 napos időszak és mivel tényleg sokan a reptéren a checkinnél töltik ki, még az sem késő.

A szállásnál ,egértem a kritériumaitokat, én is ilyen vagyok, én csak akkor érzem jól magam s működök, ha minden körülöttem megfelel a saját igényeimnek, és ha valahol nem csak egy éjszakát vagyok, nekem is fontos, hogy kényelmes -e az ágy vagy van egy egy jó nagy kiülős balkon és azon kényelmes -e a cucc, amire kiülök.

Most már értem, hoyg mitől égtetek ti le :-) ez a matracozás a vizen nagyon veszélyes, így lehet rendesen szénné égni. Ilyen trópusi helyen nem vállalnám be, de Filitheyon azért sem, mert a sekély vizben kiszúrták volna a koralldarabok, a mély vízben meg elvitt volna a sodrás.

Kicsit meglepő, hogy a kaja, bolti és érretmi árak, meg összességében minden olyan magas, lakott szigettől nem ezt várná az ember. Összességében nézve mi is már számolgattuk, hogy persze fele árból kijön, mint Filitheyo, szóval repjegy, szálloda kettőnknek 10 napra 3 ezer Euroból, de ebben még nincsenek benne a transzfer, csónakkiránsulások, kajálások. Így a legvéglegesebb végár valahol így is 4 ezer körül kell majd legyen, ergo a lakott sziget sem éppen olcsó kategória.

Mi az elmúlt két hétben megnéztünk és kijegyzeteltünk 15-20 szigetet vica versa. Rengeteg nagyon jó (német, angol nyelvű) youtube vlog van. Én nem csak a szállásra vagyok nagyon igényes (és igényes itt nem azt jelenti, hogy magas színvonal vagy luxus, hanem a saját igényeimnek megfelelő, van hoyg egy utazáshz booking.com-on 100 szállást és megnézek, és mindegyikban találok valamit, ami miatt nem). Viszont nekem a szigettel kapcsolatban is vannak kritériumaim és ez ugyanabban végződött, hogy ahányat sek megnézem, annyiszor nem tetszett valami a partban, a szállásokban, a helybélo falu sturktúrája, magas házak vagy lepukkadstág....végül akárhogy is, megnéztem azokat is, amiket ti ajánlatottak, a tieteket, ahova Coopék mennek, egyik sem tetszett, csak Dhigurah. Oda akarok menni, annyira, hoyg már most belehalok a vágyakoztába, hogy azonnal mennék és hogy csak jövőre mennénk, nagyon le tud húzni, de párom bejelentette, hogy ő nem akr menni jövőre a Maldívpkra, majd egyszre, de most neki kaland kell, körutazás, felfedezés, és mi még nem voltunk Vietnámban, Kambodzsában, ő ezekben spekulál, azokkal meg időben már em fér bele plusz 10 nap Maldív. Így én most majd elmaradozok innen, csak követni fogom és szortírozom az infókat.

Előzmény: rebecha (37873)