downer Creative Commons License 2024.03.11 0 0 119705

Igen, ezekről van szó. Ugye az a helyzet, hogy a lámpán lévő elektronika is egy vezérlőegység, diagolható és a can-hálózat része. Az első-hátsó szintjeladók és a kábelezések kritikus kérdések. De nem fogom egy hirtelen felindulásból szétszedni ezt a kocsit, ha a belsejét el tudom adni és kint lesz a motor is, akkor kerül sor ilyenekre, mint a xenon rendszer és a Bose rendszer kábelezéssel együtt. Rá fogom szánni az időt, nem barmolok szét semmit, csak lehet hogy sokára jutok oda.

Miután ilyen alapvető alkatrészek hiánya, mint a váltófülek és a kuplung kinyomó egység, teljesen lehetetlenné teszik egy Selespeed váltós Stilo üzemeltetését, akár csak egy belátható 5 éves időtartamra is. Emiatt kell kidobni ezeket az autókat...megáll alattad ahol épp vagy és nem tudod már lábra tenni soha többé.

A gyerek pedig rettenetesen beleélte már magát és keservesen éreztem magam, mikor fel kellett tárnom a piszkos nagy helyzetet...szóval megígértem, hogy nézek egy Alfát neki. Egy fl-es 147 2.0 TS bukkant fel a napokban szíjszakadással, arra rámozdultam. Úgyhogy vélhetően tudok valami új tartalommal előhozakodni a közeljövőben.

Előzmény: Adm (119704)