bethsabé Creative Commons License 2024.03.08 -1 0 24831

-Ki írta, hogy Jézus politizált volna? Én nem írtam. Ne olvass félre! A Katolikus Egyház politizál és a Református Egyház, meg a többi gyülekezet mint nagy Babiloni gyülekezetek politizálnak és karöltve járnak a politikával. Az egyházak híveinek sem szabadna politizálni a Biblia szerint, és a templomokban sem szabadna a papoknak a Biblia szerint 4 évente a politikai választásokról és semmilyen politikai témáról beszélniük, mert Jézus nem e világhoz tartozott. 

 

-Tehát, a Krisztust követők nem politizálhatnak. Semmilyen állami ünnepen nem vehetnek részt a Krisztust követők a Biblia szerint. De, a valóságban ez nincs így nagy babilon részéről.

-

Ezek a nagy Babiloni vallások nem tudnak elszakadni a politikától, mert a politika és a vallások egymás "szeretői", akik kéz a kézben járnak. A politikusoknak egy darabig még szükségük van a nagy Babiloni vallásokra, a céljaik elérésében. De, nem lesz ez mindig így. A Jelenések könyve szerint éppen maguk a politikai uralkodók gyűlölik meg a nagy Babiloni vallásokat, mert Isten adja a szívükbe, hogy az Ő akaratát teljesítsék majd és töröljék el a hamis vallásokat, amikor el jön Istentől a meghatározott idő.

--

Jel 17,5 És az ő homlokára egy név vala írva: Titok; a nagy Babilon, a paráznáknak és a föld útálatosságainak anyja.

 

-

Jelképesen írva van a Jelenések könyvében:

 

nagy Babilon=hamis vallások=olyan vallások, akik a saját írott dogmáikat követik Krisztus helyett. Amit, Kriszus szóvá is tett.

-

 

Mk 7,8 Mert az Isten parancsolatját elhagyva, az emberek rendelését tartjátok meg, korsóknak és poharaknak mosását; és sok egyéb efféléket is cselekesztek.

12. Mk 7,9 És monda nékik: Az Isten parancsolatját szépen félre teszitek, azért, hogy a magatok rendelését tartsátok meg.

-

Ebben az engedetlenségben élen jár a katolikus egyház, a lentebb felsorolt dogmáival egyetemben. A katolikusok az emberek által kitalált dogmáikat, mint hagyományt szolgálják. Ezek a dogmák nicsenek benne a Bibliában. Józsikácska nem is tud rájuk mit mondani, mert akkor ellenszegül Jézus Krisztus szavainak. Emberek hagyományainak engedelmeskedik, nem Jézusnak.

-

Parázna, mint szimbolikus jelkép =szintén a hamis vallásokra utal.

tíz szarv=politikai uralkodók, melyek megygyűlölik majd a nagy Babiloni paráznát. Amely aktuális  politikai uralkodóknak Isten fogja majd a szívükbe adni, hogy ezt megtegyék.

-

Jelenések könyve 17. rész

15. És monda nékem: A vizek, a melyeket láttál, a hol a parázna ül, népek azok és sokaságok és nemzetek és nyelvek.

16. És a tíz szarv, a melyet láttál a fenevadon, ezek meggyűlölik a paráznát, és kifosztják és mezítelenné teszik, és eszik annak húsát, és megégetik őt tűzzel.

17. Mert az Isten adta azoknak szívébe, hogy az ő szándékát cselekedjék, és egy szándékon legyenek, és adják az ő birodalmukat a fenevadnak, míglen betelnek az Isten beszédei.

18. És az asszony, a melyet láttál, ama nagy város, a melynek királysága van a földnek királyain.

Előzmény: rhemaáb (24830)