moonwalkr Creative Commons License 2024.03.06 -1 1 37862

A Turkish-t megerősítem.

A legutóbbi beszámolómban is benne volt, hogy egy időre asszem kiiratkoztak a választható légitársaságok sorából. És pont ilyenek miatt, hogy a foglalás és az utazás között két járatunkat töröltek, hosszas közdelemmel, hogy olyan helyettesítő járatukra kerüljünk vissza, amelyik nekünk (is) jó és kamuzással, hogy nem lehet már átfoglalni azt, amit ők felajánlottak és neked nem volt jó (ezt úgy sikerült megoldani, hogy megpróbáltam újonnan foglalni arra a járatra, amire szerintük nem lehetett foglalni és amikor sikerült, akkor bemutattam nekik, hogy ha engem nem tudnak áttenni rá, aki már kifizette a jegyét hónapokkal korábban, akkor hogyan tudok mégis új utasként foglalni?). 

Ráadásul amikor odakerültünk az indulás előtti 24 órával korábbi check-inhez, nagyon kellemetlen meglepetésként ért, hogy csak komoly pénzért lehetett az általuk kiosztott ülésen változtatni. Ezen nekem eléggé le tudja dobni az agyam a láncot.

 

Az Emirates nem kér kommentet. Pontosak, jó színvonalúak, szerintem hibátlan döntés velük menni és akárhányszor voltam velük, a színvonal egyenletes volt. FlyDubai-jal nem utaztam még, de amiket olvastam róluk, aszerint vállalhatóak, mégha fapados lévén nem is nagy számok. Ők az Emirates fapadosa, tehát nem feltétlenül a mi kicsi, sárga és savanyú Wizzair-ünkre kell készülni. De fapados sztenderdekre igen. Tehát kaja, pia nuku, szórakoztató elektronika nuku, mindez csak külön csilliárdokért. Meg mintha kicsit kényelmetlenebb székezésről is olvastam volna. De voltam már olyan legacy légitársasággal, hol olyan katasztrofális volt a székezés, hogy a végén vésővel kellett kibontani a székből:)

 

Amúgy pedig jó utat.

Filitheyoért irigy vagyok. Mi 11 éve voltunk ott és visszavágyunk. Most annyi "konkrétum" van, hogy a feleségem következő nagyon kerek szülinapjára megígértem neki – ő különösen fanatikusan odavan Fili-ért –, hogy elviszem oda. Ez 2025-ben lesz. 

Előzmény: Álom60 (37861)