Atis57 Creative Commons License 2024.03.02 0 0 11158

Szia!

 A forditás szerint;

 

2. A védőfeszültség finomhangolható az 2.5V-3V tartományban a feszültségosztó ellenállás cseréjével (a magasabb kiegyensúlyozó feszültséghez nagy ellenállású teljesítményellenállás cseréje szükséges)

3. Az áramkör működési elve az, hogy amikor egyetlen akkumulátor / kondenzátor feszültsége magasabb, mint az egyensúlyi feszültség, az áramkör a tranzisztor bekapcsolásával belsőleg kisítja az akkumulátort / kondenzátort, és a felesleges energiát a teljesítményellenálláson keresztül hővé alakítja és eloszlatja.

4. Az áramköri egyensúly feszültségének pontossága ±1%

5. Az egychipes védőlap bármilyen 1-6S akkumulátorhoz / kondenzátorhoz alkalmas. Ha a sorozatok száma kisebb, mint 6S, csatlakoztassa a negatív pólusról a kapcsolási rajz szerint, és hagyja üresen a felesleges vezetékeket.

 

 Azaz ez 6db 1 cellás kiegyenlitő?  Csak nem látni mihez képest egyenlit ki?

Ez valóban se ki--se be nem kapcsol ;

 

2. Töltés

Lítium-titanát akkumulátor:

A töltés és a kisütés ugyanabban a portban történik, anélkül, hogy áthaladna a védőlemezen. A töltőnek lítium akkumulátortöltőnek kell lennie (állítható szabályozott tápegység is elfogadható). Általában a maximális feszültséget a töltőn jelölik. Lítium akkumulátorok töltésére tilos ólom-sav akkumulátortöltőt használni.

Töltési feszültség: Az akkumulátor húrjainak száma N, a cellafeszültség 2,7 V-ra korlátozódik, és a maximális töltési feszültség nem haladhatja meg az N * 2,7 V-ot. Például egy 5 húros akkumulátor esetében a maximális feszültség nem haladhatja meg az 5 * 2,7 = 13,5 V-ot. Ha a töltő feszültsége túl magas, a töltés végén az összes jelzőfény kigyullad, és a töltés ekkor leállítható. Ha hosszú ideig ebben az állapotban marad, káros lesz a védelmi táblára.

Töltőáram: a töltő és az akkumulátor teljesítménye határozza meg, és semmi köze a használt védőlaphoz.

 

Neked kell kézzel , mindent csinálni......Másikat keresnék!

Előzmény: ruzsa janos (11157)