NagyonI Creative Commons License 2024.02.28 0 0 143508

Mikor semmire sem érsz rá, akkor hogy szakítasz időt a provokálásunkra????::::)))

Ezer a dolog meg + 2...

 

 

A kert szorgos kacsóim után sóvárog. A macskám a simogatásom után.

 

Készülök a dújvi öregdiákok talijára. Folyománya: ezer kép átnézése, hogy kiválasszam azt a 6-7 képet, amit az egyperces rólam szóló videóba teszek, amit senki sem fog megnézni.

Miközben elviharzok  a Tescóba porzsákot venni, de nincs az enyémbe való::))) Viharzás :::))) haza, porszívó lefényképezése, majd hazafelé félúton turi- de nem az én turim, így nem hagytam egy fillért sem ott (eskü:::))). Itthon 15 perces ájuldozás az idő elmúlta miatt::) Ebéd gyors, szundi még gyorsabb,közben a net ontja a híreket!!!  Grrrrrr-... Ezer hír+ 2  !! És egyik sincs az ínyemre. Ej ínyem de ínyenc lettél!!

És cserépkályha is duzzog: spórolok a fával. A gázzal pillanatnyilag nem kell, márc. végéig -gondolom- beleférek a rám szabott mennyiségbe. És ha nem, beköltözöm a fürdőszobába, az elég könnyen befűthető.

 

Most légy okos, Boszi!!Honnan vegyem az időt a sziporkázáshoz??? 

AI-vel (=MI= KI) zsörtöldős hangulatban vagyok. A tegnapi szórejtvényhez kértem tőle segedelmet. Hát megsúgom neked, olyan baromságokat mondott - vat végű szavakat vártam tőle, mint pl. divat, hívat. Baromságai: rivat, kivat, bivat::::)))) Kényteken voltam egyedül megfejteni a rejtvényt:::(((

 

Magad uram.....

 

Előzmény: Boszorka (143507)