PINGYI Creative Commons License 2000.05.13 0 0 3758
hiryu
Csak nem egy Star Wars rajongóhoz van szerencsém?
Kösz az újabb tippeket! Nem tudom a többiek hogy vannak vele, én örülök neki.
nyújtás - tényleg nem jó elsietni a dolgot, én az elején ezt tettem és nem értettem, mi a szöszért nem birom felemelni a lábam már edzésen, úgy fájt. Bizony pihentetni kell.
A callanetics szerintem kezdőknek az igazi, nem nagyképűségből, én jártam ilyenre, meg se kottyant. Edzések után meg olyan helyeken is izomlázam van, ahol nem is gondoltam volna, hogy lehet.

Igen, túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a versenyeken elért eredményeknek. Nálunk a kyo-ban szerintem ez nevetséges a három részre szakadás miatt. A három világbajnok közül melyik az igazi? (A jéghideg Coca Cola :O)

Pont te mondtad nekem, hogy a művészet formálja az embert. De az biztos, hogy kölcsönösen hat egymásra a kettő, mármint az, hogy karatézok, másképp gondolkodok. Csak melyik volt előbb? Én sokkal előbb kezdtem érdeklődni a keleti vallások és filozófia iránt, minthogy a karatéról bármit is tudtam volna. De nem ezért kezdtem el, vagy igen? Lehet, hogy egyenes út vezetett a harcművészet felé?

Ezt feltétlenül el kell mesélnem! A fiammal gyakoroltuk az alaptechnikákat, mentünk szépen sorba. Az uchi uke-nél rám szólt: -Jaj, anya, így kell, kirakod, berakod, kihúzod! :))) Remélem, nem tudja, min nevettem.

Előzmény: hiryu (3756)