Mtsz Creative Commons License 2000.05.12 0 0 3744
Hello!
Ha már motivációról van szó.
Nem régen beszélt a mesterem arról, hogy paranoija az kell. Legalább is egy kevés. Mert próbáljunk úgy ülni, hogy lássuk az ajtót stb...
Biztos, ti is tudjátok miről lenne szó.
Na szóval aki elkezd harcművészetet tanulni, annak általában van valami rossz élménye? Vagy csak megtetszik?
Mert nekem abszolút nincs.
Életemben nem verekedtem (kikvéve óvoda, ált alsó 4 osztály, húztuk vontuk egymást stb. Biztos ismeritek, es ertitek mirol beszelek).
Nem utottem meg senkit, nem utottek meg (azaz igen, eccer).
Szerintem ez a legfurcsább dolog.Valami miat verekedni. Barmi, no, kaja, pia, BECSULET.
Igen BECSULET. Meg azert sem verexem. Es nem is fogok. Nem vagyok kis darab (185, 85, es nem hajas, bar nem is lob@szott nagdarab ember) es voltak szituk amik csak rajtam mulottak. De nem. ES SOHA NEM IS SZANDEKSZOM. Persze biztos, hogx lehetnek helyzetek amikor MUSZALY. Tehat amikor nincs mas ut, de az csak ELETVESZELYBEN lehet, sot MAS ELETVESZELYEBEN. Lehet, hogy ha igazi helyzet lenne, ucca, kes, stb... amikor nem leetveszely, de igazi elkes helyzet akkor meggondolnam magam, de nem hiszem.
Legalabb is amig rolam van szo, biztos nem. Ha szeretteimet bantjak es nincs mas valasztas (kes a hataban, lefogjak, vetkoztetik, verik...) akkor habozas nelkul barkinek neki mennek.
De hangsulyozom, AMIG ROLAM VAN SZO, SEMMI ESETRE SEM.

Kiveve a sport. Ott elfogadom a boxot, karatet stb... De en abban is az aikido-t valasztottam.
Bar a versenges azert meg hianyzik, de talan mar nem annyira.
Na szoval a kerdesek:
1. Ti hogy vagytok ezzel a kerdessel? Miert csinaljatok, mi a motivacio? Es hogy negativ tapasztalat ami miatt elkezdtetek, vagy erdeklodes?
2. Tul humanus vagyok? Galamblelku? Hagyjam abba az egeszet?

Elore is koszonom.
Ja meg annyit, hogy kisgyermekkent nem voltasm ilyen. Balhes kissrac voltam, rengeteget sportoltam es nem szerettem vesziteni. Emiatt aztan volt balhe eleg. Kiabalasok stb...
Es persze talan egy evben eccer elofordul, hogy "hat ez nem igaz. ennyire nem lehet paraszt. Ennyire egyszeru, keves ember". Es mar-mar...
De mindig visszafogom magam. Es anyazhat, beszelhet, nem figyelek ra. Mindenki mas, lehet, hogy neki van igaza. Es lehet, hogy en vagyok MAS.

MtSz a reneszansz ember