Köszönöm mindenkinek a sok értékes hozzászólást!
Rengeteget tanultam ebből a fórumból és már látom mennyire sokat kell még tanulnom! A füstölőmet és a perzselő/bontó rácsomat is az itteni okosságok alapján építettem.
Megvolt az első disznótor a cimborákkal kb. 15-en voltunk a 220kg-osra (persze 2 dolgozott a többi ivott és okoskodott) :-). Ahhoz képest, hogy utoljára 30 éve a nagyszülők disznótorain voltam, egész jól sikerült. (Ha érdekel beszámolok róla).
Felhasználtam sok hozzászóló receptjét, de a legtöbbet ez a könyv segített. Szerintem fantasztikus, óriási munka:
https://mek.oszk.hu/15900/15912/15912.pdf
Most már nem bírok magammal. Rengeteg finomságot akarok készíteni, megtanulni. Ezért kérdezném:
Májkrém / májas (nem hurka) receptet tudna valaki írni? Füstöljem? Nálunk nem volt szokás, így csodálkoztam hogy van ilyen házilag is.