Paleokrites Creative Commons License 2024.02.08 0 0 12687

Te úgy látod mindenkinél a parasztvakítást, aki mást mond mint te és másféleképpen fogja fel a dolgokat, mint a budhhista hitetők....

 

Mindennek meg van a megfelelő természeti kapcsolódása, törvényszerűsége, definíciója, de ha te a kémiai, fizikai törvényeket is áthágva egyféle vallásdemagóg hulladékelméletekkel váltod át, akkor szerintem ott a baj a gondolkodással, ja hogy ott nem klell gondolkodni, mert klészen kapod azt amit tudnod kell? :)

 

az emberi test egyféle sematikai szempont, ahogy az emlősők, de minden fajra jellemzően...

 

de téged miért is érdekel, hogy minden változik valahol, bizonyára egy szellemi hülyítés miatt, amit tálal a buddhaiság és más hasopnszőrű ókori bölcselkedő, hisz annak idején a maihoz viszonyítva egy nagy nullák voltak..., kivétel persze biztos volt..., de a négy nemesre tekintve Buddha valójában a felszínt sem kapirgálta, nem is volt semmire ismerete sem a kénysztetett úrigyereknek, aki elhagyta a családjáűt, hogy önnönmagát megvalósítsa... 

 

Tudod a változás lényegében az élővilágból egyetlen fajt érdekelhet, az az emberi faj... Tök mindegy, hogy egy bolygó, csillag megsemmisül, hogy az egyszerű elemekből bonyolult valami válik, majd ez is megsemmisül...  Te tehetsz ellene bármit is, elméddel megállíthatod a folyamatot és mi érteleme van ezt felhánytorgatni, hogy állandóan változik, ami ez volt, következő pilanatban már más?

 

Mond hány ezer éve fedezték fel a Holdat, a Napot, a csillagokat és mi változott azóta, már nem ott vannak, vagy átalakult mássá, a répa karaléábé lett? Ha banánfát ültetsz, akkor difává alakul?

 

Mondjál már értelmes változásokat ami téged, avagy az emberiséget érinti?

 

Jön a tűzuhányó, árvíz lesz, netán füldrengés, elsűlyed egy kontinens, a Nap meghhal és sötötség lesz?

 

Ja akkor gáz világ lesz, de gonbdolom mindenap felkelsz és csinálod a rutin mellett ami kell, nemde?

 

Ne tertelj meséhkkel, agymenő kamuságokkal, vallásfilozófiai hülyítésekkel, se a négy nemes badarsággal!

 

 

Előzmény: Nick & Nick (12685)