Patreides Creative Commons License 2024.01.05 -3 0 140029

"Herceg Erika visszavágott az alakját kritizálóknak: „Bántanak, de nekem ilyen az alkatom, ez nem anorexia” "

 

.

Nem értem, miért kell hazudni olyasmiről, amivel kapcsolatban bárki utánajárhat a tényeknek.

.

(elég gyenge gépi fordítás)

"Annak ellenére, hogy a "VIAGra" női trió életkorát évtizedekben számolják, résztvevői mindig fiatalok és vonzóak maradnak. A csapat producere, Konstantin Meladze rendszeresen frissíti a csoport összetételét, amelynek tisztelője folyamatosan növekszik. Az utolsó triót nem egyedül a producer választotta ki, hanem az illetékes zsűri, aki kiválasztotta a "Szeretném a VIA Gru-t!" Show résztvevőit. Névleges. A szerencsések között volt az ukrán Erica Herceg.

A lány szülőfalujában, Ukrajna és Magyarország határában született és érettségizett. Ezért hallhatók a kompozíciók egzotikus akcentussal. Eric először azt gondolta, hogy hátrányos helyzetben van, de hamar rájött, hogy a magyar dalokat "ízlés szerint" jegyzi meg. A hangosan elbűvölő szőkéről való beszéd joga elhagyja a zenekritikusokat, de nem rossz megemlíteni azt a tényt, hogy a lány több évig a templom kórusában énekelt. A rajongók sokkal nagyobb érdeklődése okozta Erika megjelenését, és ő valóban megérdemli a figyelmet.

Erica Herceg, akinek életkora elérte a huszonhét évet, növekedése, súlya és paraméterei megirigyelhetik a modelleket. Busty szépségnek tűnik hófehér platina hajjal csodálatos! Erica azonban nem mindig volt ilyen. Az énekes élő példa arra, hogy az ember hogyan tud kitűzni célokat és elérni azokat. Nehéz elképzelni, hogy az akkor tizenkilenc éves lány 2008-ra harminc kilogrammal többet nyomott. Kerek orcák, kiálló áll, hiányzó derék, gyomor ráncok és kicsi keblek - az egyik nyugat-ukrajnai egyetem üzleti karának hallgatója nem hagyta abba ezt a látszatot. A fogyás előtt Herceg Erika, akinek a növekedési modellje nevezhető, súlya meghaladta a 80 kilogrammot.

Az ideális paraméterekről szóló álom megvalósításához a hallgató felszolgálóként kapott munkát az egyik beregovói étteremben. A meglehetősen magas fizetés és egy jó borravaló lehetővé tette Eric számára a mellnagyobbítás kifizetését. A fogyókúráknak és a lelkes sportoknak köszönhetően a lánynak sikerült 48 kilogrammot fogynia, zsírtól szépségig zsírozva magát egy vésett figurával. Erica platinaszőke hajba festette a haját, és úgy döntött, hogy kipróbálja magát a modellkedésben. A siker nem tartott sokáig. Az első szerződés az ékszereket gyártó céggel volt. Aztán felajánlották Ericának, hogy váltson egy fehérneműt gyártó márka arcává. Miután Ukrajna fővárosába költözött, átment a castingon, és résztvevője lett a "I want VIA Gru!" Projektnek. És kerülje a riválisok tucatjait.

Erica Herceg, akinek életrajza kiegészíti a teljesítményt, fenntartja a normán belüli súlyt a norma modelljei számára. Az énekes testének tökéletes állapotának fenntartása érdekében rendszeresen látogasson el az edzőterembe, hogy időt találjon a naplóban. Ezenkívül a 27 éves lány betartja a megfelelő táplálkozást. Alkohol, amit nem fogad el.

Ez az életmód lehetővé teszi a lány számára a modell paramétereinek beállítását. A mellkasának térfogata 85 centiméter, a dereka 55, a csípője pedig 86 centiméter. 36 méretű cipőt visel, a vékony, elegáns sarokkal rendelkező cipőket részesíti előnyben. Hogyan növekszik Herceg Erika? 174 centiméteres növekedésével most 52 kilogrammot nyom."

 

.

Miért nem lehet megmondani az igazat, hogy ezt meg ezt tettem, teszem a súlyom alacsonyan tartása érdekében stb. stb.

Milyen szöveg az, hogy hátrébb az agarakkal, nekem ilyen az alkatom, és kész!?

Amikor nyilvánvalóan nem így van, ha 19 évesen nem így volt, ma sincs így, vannak módszerek, akár műtétiek, akár életmódbeliek...