Vjacheslav Creative Commons License 2024.01.03 0 0 119761

Mivel 7-8 játszott folyamatosan ősszel is, ezért azt mondom hogy lesz esélye.

 

Mellesleg pl Katona, Csongvai sem egyből épült be, ahogy pl Szabó sem, kellett vagy fél év mire valóban játszogattak rendszeresen. A 2000-es korosztály van most a pályán(23-24 éves Csongvai, Katona, Schön, Szabó, de légiósból pl Kastrati, Karamoko vagy Christensen is ez a vonal), ami kifejezetten jó, ha a rendszeres kezdőt nézzük, akkor olyan 25 év körüli az átlagéletkor, ami a legfiatalabb itthon. Kodro a 30 évével a legidősebb.

 

Egy 2003-as játékosnak meg, ha egy éven belül beépül az már jó. Pető Milu is fog játszani, Grzelak pl nem a fiatalpercek miatt számít rá, ha nincs aa sérülése többet lett volna a pályán. Kovács Bencére is számítunk, ő most siófokon lesz lent kooperációban, az ősz végére már kezdő is lett, vele számolunk is, nem véletlenül hosszabbítottunk vele tegnap. Ő fejben is baromi jó, valóban profi szemléletü.

 

Egy csapat meg nem 11 játékosból áll, egy egészséges 15-16 emberes rotációban meg helye lehet Simutnak is.

 

Jelenleg jó irányba megy a klub, nem tudom mennyire tudatosan, vagy kényszerből, de egyre vonzóbbak leszünk a fitalabb magyaroknak is, ami 4-5 éve még elképzelhetetlen lett volna, és mi voltunk a játékostemető.

Előzmény: A Sporttárs (119760)