Morningstar17 Creative Commons License 2024.01.02 0 0 16405

Ezek szerint nem csak nekem tűnt föl az aránylag sok csonti.

 

Ez hivatalosan azt kellene jelentse, hogy gyakran nem talál az erősségi szintünknek megfelelő, élő játékost a rendszer. Bizonyára, ha többen lennének fent, úgy ritkább lenne a robot is. A ranglistákat nézegetve is úgy tűnik számomra, kevesebben játszottak az Ünnepek közözött, mint korábban. 

 

10 év alatt bizony eléggé megváltozott a robotok szerepe is.

 

Sajnos a robot játékosokkal nehezebb jó pontszámot elérni, így megnő a szezonpontmentő segítségek jelentősége, és ugyebár ezek a legdrágább segítségek.  Tehát a robotok gyakrabb előfordulása talán ennek is betudható, illetve sejteni vélem a szándékolt kapcsolatot e két dolog között. Az utóbbi években nem nagyon volt olyan kimaxolt játéknapom, amikor a napi játékaim során ne kaptam volna robotot. Az elmúlt hetekben pl. hosszúban a napi hét játékból legalább 3-4 játékban volt legalább egy robot, ami szerintem eléggé demotiváló.

 

Kilépéssel valóban nem oldod meg a problémát, mivel ezzel  csak a saját statisztikádat rontod le. Ha pedig netán versenybe szállnál a ranglistán egy jobb helyezésért, úgy a robotos játékok jelentős hátrányt jelentenek, főleg, ha még engeded győzni is a csontikat.

 

Talán akkor jársz a legjobban, ha csúcsidőben játszol, mivel úgy nagyobb eséllyel kapsz élő ellenfeleket, és az erősebb ellenfelek legyőzése esetén kapod a legtöbb pontot .......elvileg.

 

 

Előzmény: Remili s (16404)