jamesz64 Creative Commons License 2023.12.28 0 0 1838

Szia!

 

Nem vagyok nagy kés készítő, ezért a tanácsaim csak iránymutatóak.

A szalagcsiszolóval érdemes több fokozatban 400-as szemcse méretig csiszolni, ami már egy egészen sima, fényes felületet ad.

Onnan kézzel hossziránnyal párhuzamosan 600, 800, 1000-es finomságig vizesen, a vizezni azért érdemes, mert a víz megakadályozza a csiszoló papír eltömődését.

Onnantól filc korong pasztázva, majd rongy korong  pasztázva.

Nekem ezek a paszták váltak be.

 

https://www.aliexpress.com/item/1005002850255439.html?ug_edm_item_id=1005002850255439&pdp_npi=3%40dis%21HUF%21HUF319.77%21HUF206.07%21%21%21%21%21%402141067d17035998435731151d1b84%2112000033739169235%21edm%21%21&edm_click_module=alg_product_3_7599682180&creative_img_ind=14&edm_log_data=edm-item-list-three-columns.store-product-log-link&tracelog=rowan&rowan_id1=aeug_edm_41194_1_en_US_2023-12-26&rowan_msg_id=janoCOWS_41194_$b36bd8eff4ac45aa98b145641475f722&ck=in_edm_other

Előzmény: Shingen (1837)