bandi.bácsi Creative Commons License 2023.11.11 -1 1 23513

Sziasztok!

Toszkána a művészetek bölcsője, az üde zöld dombok világa. Középkori települések, várak, városok hazája. Túrafilm sorozatunk ha nem is teljesen, de e toszkán csodát járja körbe.
A sorozat első részében Firenzéből délnek indulunk és a kertek alatt kalandozva kóstolunk bele Toszkán csodába. Utunk dombokon át a zöldellő tavasz kíséretében vezet. Lehetőség szerint távol a forgalmas utaktól. Igaz ez még csak a felvezető rész de remélem kedvet kaptok a még ütősebb folytatásra.
A Toszkán kalandok sorozat első része egy igazi bevezető, ahogy a címe is adja. Megismerhetitek a résztvevőket, a kijutást. A nézővel együtt pedig közösen csodáljuk meg elsőnek a tavaszi Toszkán tájat. Utunk, dombokon, a Chianti borvidéken, erdőn, mezőn folyó mellett vezet.
Egy régimódi túrafilm sorozat veszi kezdetét ahol a kép és a saját valósidejű szöveggelés keveredik. Bízom benne,hogy elnyeri tetszéseteket. Köszönöm ha végig nézitek és akár fel is iratkoztok.
A film az alábbi linken elérhető vagy akár Bandibácsi youtube csatornáján. https://youtu.be/j9P9SQSohCk?si=C_vYopxNEqa__eYh