cs_geza Creative Commons License 2000.04.27 0 0 24
TOMcat!!!!

Igazabol komoly problemakat a gorogokrol sosem fogsz hallani (jo, elofordul hogy ellopnak ezt-azt pl a strandrol, de ritka) ui ok ebbol elnek, a turizmus a fo beveteli forrasuk. Ha a vendegekkel szarul bannanak, jovore nem jonnenek vissza, es nem lenne penzuk!!!!
Egyebkent nem sokkal jobb a helyzet veluk, ha baj van, mint barki massal, egy pelda: Kreta, apartman. Este tuzijatek volt a foutcan, felrobbant egy trafoallomas, a fel falu sotet. Masnap nem volt viz. Szoltak, nincs viz. Ok. Delutan sincs. Ok. Este mar mindenutt van, csak a mi apartmanunkban nincs. Szolunk tobbszor is, semmi reakcio. 3. nap vegere lett viz, a tulaj addig csak a vallat vonogatta, mi meg asvanyvizben furodtunk...... Az utazasi iroda persze kirazta a nyakabol a dolgot, bar a helyi kepviselo elismerte a jogossagat.

Ja, helyi kepviselok: Ne varj toluk sokat. Foiskolas lanykak, negativ IQ, stb. Ritka a kivetel, a Tan-Tura korfui (ypsosi) fickoja volt eddig az egyetlen, aki nem agyatlan.....:)

Szoval szamits magadra (nem art ha tudsz angolul, esetleg nemetul) es tuti jol fogod erezni magad!!!!

Ja, meg valami: Last Minute nem johet szoba??? Anno 1998ban a kretai juliusi 2 het LM ara 39900 volt, a teljes valahol 90 korul lett volna....

Meg egy jotanacs: Elefantos emblemaju irodaval ne utazz....:)