Antitézis_szintézis Creative Commons License 2023.10.21 0 2 553605

Még júliusban írtam a következőket:

"Van egy elméletem, mely megindokolja az egész EU Bizottság és az egész nyugati bagázs viselkedését. Szerintem Ukrajnában kábítószer maffia uralkodik. Ezek mára már teljesen beetették a hangadó európai politikusokat. Amit sokan elmebetegségnek vélnek, az lényegében drogfüggés. Már a heroin is olyan függést hozott létre (ezért tiltják a Derrick filmeket, hogy ez ne legyen nyilvánvaló), amiről nem lehetett lejönni. Ezek a politikusok szerintem sokkal "jobb" szerekkel vannak beetetve. Amíg szedik ezeket a szereket, addig tényleg nagyon jól érezhetik magukat, fizikailag és pszichikailag is a csúcson lehetnek. Ha viszont nem kapják meg az adagjukat, akkor olyan borzalmas kínokat élhetnek át, amit el sem tudunk képzelni. Az ukrán főbohóc a fő díler. Lényegében tőle függ az EU politikusainak az élete. Talán még Biden fiának is van valami szava (elvégre ő is Ukrajnában tanulta "szakmáját"). Szerintem így lehet indokolni (mert minden "jelenséget" valahgy indokolni kell) azt a tömény elmebetegséget, amely az EU irányából árad felénk. Ha már képesek arra, hogy az mRNS "vakcinával" a genetikát is megváltoztassák, akkor az EU vezetőit már úgy átformálták, hogy azok már nem is emberek. Így lehet indokolni, miképpen lehet, ha pl. egy Smer-es (Fico-párti) képviselő bekerül az EU-ba, függetlenül saját pártjának álláspontjától, miért áll idővel az elmebetegek oldalára. Pl. Beňová."

Ma reggel egy amerikai honlapon a következőket olvasom:

I am currently working on getting the following stories out ASAP:

Yellen’s Tribunal

Special Forces & Spetznas Crush Adrenochrome Cartel in Ukraine

Most már csak azt kéne tudni, hogy mindez hogyan kapcsolódik Bibihez. Ő is már csak egy beetetett eszköz?

Előzmény: Antitézis_szintézis (517330)