Latya (K.L.) Creative Commons License 2023.10.15 0 0 9237

Már lassan 3 hetes az info, de Sorrento-tól a buszozás Amalfiba hering járat: rengeteg volt a turista. Az artecardról írtam: marhára nem működik, a közlek eszközön mindenhol készségesen átengedték őket, megnyitották a "kiskapukat".  Viszont Herculáneumban, az archeológiai parkban  illetve a Virtual múzeumba se működött, de ott nagyon nem voltak segítőkészek, vonogatták a válukat, és meg kellett venni a belépőt :(  ( a múzeum ezért kimaradt).

A circumvesuviana vonatok menetrendje csak jelzés értékű:  tervezni nem szabad rájuk,  ki kell menni az állomásra és majd amikor jön a következő, akkor majd megyünk :) 

Ja és belefutottak egy évek óta a turistákat rendszeresen átverő étterembe Ercolano Scavi éllomás környékén (Bar-pizza-ristorante Vesuvio) : kreatív túlszámlázás kajára. Utólag megnézve : a google mapsen 250 értékelésből 1,2 az osztályzat. Kivétel nélkül mindenki a túlszámlázásról elégedetlenkedik.
Persze volt sok szép élmény, csak azért írtam ezeket, hogy ilyeneken ne lepődjetek meg, és ha számítotok rá, akkor nem fog annyira bosszantani:)

Előzmény: Latya (K.L.) (9224)