Nem kekeckedés, inkább megfigyelés (más helyekről)
1. Hét végén a konyha általában nem bírja az üzemet, néha súlyos hibákat vétenek (Bozsok, Határmenti Vigadó).
Egy frissen készített étel hétfőn sem lehet fáradt.
3 - 4. A szezonalítás elvárható, jöjjön a sütőtök, vadhúsok, ne adj'isten erdei gombával spékelt fogások.
(ham)burger nálunk nem játszik, legyen bármilyen jó.
Parádon (Klarissza forrás) legközelebb '24 szeptemberben járunk, de igérem, ha időnkbe belefér, meglátogatjuk az intézményt.
Étlap:
Mi az, hogy palócleves marhahússal? Kóbor farkasok/medvék megették a környék bárányait?
Mit jelent a retro tartár? - ill. mi a nem retro?
A kacsaburgernél a sajt miért extra feltét, mi az alap - mustár, uborka, hagyma?
A Spajz szörp 0.75l/4500Ft sűrítmény, avagy higitott? - utóbbi nagyon húzös, de sűrítményként is az :(