Tegnap este nagyon fáradt voltam, hogy a fényképen tükröződő képből nem ismertem fel a helyet. :D
Mindenképpen érdemes őket meglátogatni.
Pár belső infó, ha szabad:
1. Érdemes hétvégi napokon menni, akkor van a nagyüzem, nem fáradt az étel.
2. Érdemes előre asztalt foglalni, főleg már az őszi-téli időszak közeledtével. A kerthelyiség már ilyenkor nem barátságos, a belső tér pedig nem túl nagy.
3. Az étlapot valamilyen általam ismeretlen rejtélyes üzletpolitikai kihívás miatt gyakran cserélik. Sokszor gyökeresen más. Szinte nincs két egyforma hónap! Erre számítson mindenki! Érdemes a facebookon pár nappal előtte, vagy asztalfoglaláskor tájékozódni, ott frissítenek gyakrabban. Sőt érdemes akár előre lebeszélni a menüt, a lehetőségeket. Amit kitett képet homér az étlapról, az pár hét múlva biztos nem ugyanaz. Csak részben.
4. Mindig szezonálisak. Ezért is váltanak gyakran. Mostanában jön majd a sütőtök, a liba, a karácsonyi, szilveszteri fogásokig bezárólag. Hétvégi, ünnepi menük. Ők ezt komolyan gondolják. Ha lenne elég vargánya a környéken, már szerepelne frissen az étlapon!!! Idén tavasszal egy hétig a kucsmagombát tolták.
Ha környékbeli rendezvényre kitelepülnek, érdemes burgert venni náluk.
Ezek a legutolsó infóim, ha valami nem stimmel, akkor változtattak, ők ilyenek.