Tybald_ Creative Commons License 2023.09.23 0 1 9707

Szia!

Köszönöm a T1 infót, itt áll meg 4 percre a szállástól (Tophane megálló), de a google útvonaltervező nem dobta ki mint releváns járat.

 

Akkor a holnapi online check-in csak az "érvénytelen" beszállókártyát fogja legenerálni?:((

Ezen az oldalon a Reptéri utasfelvétel részénél direkt néztem, de nem jelzi a Wizz, hogy ez a reptér is érintett visszafelé?

https://wizzair.com/hu-hu/informaciok-es-szolgaltatasok/foglalasi-informaciok/utasfelvetel-es-beszallas

Van egy jövő májusi Antalya-m, ott is ez lesz?

 

Aksaray metrótól 12-es busz nem opció az IST reptérre?

Nem érek oda 6:25-re amikor indul, a következő pedig 1/2 óra múlva megy, de most (eddig miért nem???) kidobta a google a 15-ös buszt (HVIST-15) Besiktas Meydan-ról indul, ami itt van 10 percre busszal és 8:10-re a reptéren van. Mennyire valósak a megadott menetidők (1:10-et ír Besiktas-Reptér viszonylatra), online vegyek rá most jegyet, vagy ráérek a buszon?

 

SAW az a transzfer lenne, ha igen kit javasolsz?

Kicsit stresszelek, lépésről lépésre leírnád hol (online vagy személyes), pontosan mit vegyek, helyileg hol vesznek fel, vagy hová menjek (szállás Tophane környéke), megvárnak-e ha pár percet kések, milyen árra és menetidőre számítsak? (Szállásadó egy 20 év körüli srác, rá nem szívesen támaszkodnék, amit kérdeztem tőle eddig mindent a google-ben kezdett keresgélni, gondolom a transzfer amit javasol se nekem lesz a legjobb választás...)

 

 

 

 

TLlaci: Beszállókártya átvételhez hová kell menni, keressem a kijelzőkön, vagy egy fix helyen van a Wizz-é?

Előzmény: COOP (9706)