Paco155 Creative Commons License 2023.09.01 -1 2 215641

"nem igazan szoktam. "

De. A többi témában nem, de ebben az ügyben szinte csak azt szoktál. 

És nekem ez lesz az utolsó hozzászólásom ebben a szálban - többet nem írok, legfeljebb majd egy türelmi idő után a moderátorért kiabálok ha megint csirkefarhátozást vagy hasonlót látok. Természetesen nem egy értelmes válaszra, hanem ha indok és előzmény nélkül jön. 

Naszóval egy dolgon gondolkodj el de nagyon.  Azon, hogy miért csinálod?  Onnan a partvonalon túlról ahol élsz és ezek szerint kolbászból van minden kerítés és az árokparton gomba módjára nőnek hozzá a kenyerek milyen alapon kiabálsz át?  Bárkinek ettől jobb lesz?  Megváltozik a rendszer?  Tettél bármilyen javaslatot és tettél valamit érte, hogy megvalósuljon?

Itt az autószerelő fórumban már kurvára unalmas ahogy Kormi megfogalmazta, na meg rohadtul idegesítő is, viszont egy dolog nagyon megváltozott. Egymást basztatjuk ahelyett, hogy mindenféle egyéb szarral foglalkoznánk.  Ez volt a célod, ezt akartad elérni? 

Minket baszogatsz hogy miért nem teszünk semmit, de te mit tettél az elmenekülésen kívül?  

Tenni akarsz valamit? Költözz vissza magyarországra, választasd meg magad képviselőnek és változtasd meg a rendszert. Vagy költözz vissza magarországra és csinálj forradalmat. Vagy ezek már túlnőnek a vágyaidon, és valójában csak beszólni akarsz? Mert arra nem vágyunk. Nagyon focidrukker hozzáállás ez. Focizni nem tudsz, nem bírnád, és nem is akarsz de kurvaanyázod a bírót és szidod a játékosokat. 

Részemről ennyi volt a "politika" ebben a topikban.  

Előzmény: cam aro (215621)